«Στα χαρακώματα» Κούγιας - Παπαδόπουλος για την υπόθεση της Πάτρας

Στις δικαστικές αίθουσες θα λύσουν τις διαφορές τους

Πόλεμος ανακοινώσεων Κούγια-Παπαδόπουλου / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του Αλέξη Κούγια και του Όθωνα Παπαδόπουλου, για τους χειρισμούς στην υπόθεση με την κατηγορούμενη μητέρα στην Πάτρα. Ο νυν και ο τέως δικηγόρος της κατηγορούμενης, φαίνεται πως θα λύσουν τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες.

 

Πάτρα: Τρίτη προθεσμία για να απολογηθεί πήρε η μητέρα των τριών παιδιών

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του Star Κατερίνα Ρίστα, έχουμε έναν «πόλεμο ανακοινώσεων» μεταξύ των δύο δικηγόρων και μάλιστα ο πρώην δικηγόρος της κατηγορουμένης, Όθωνας Παπαδόπουλος έχει προχωρήσει ήδη σε μηνύσεις εναντίον του Αλέξη Κούγια.

Την αρχή έκανε ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος με ανακοίνωση του γραφείου του κατηγορεί τον Όθωνα Παπαδόπουλο ότι «διορίστηκε» στην υπόθεση μέσω εκπομπής, ότι παραπλάνησε τους συγγενείς της κατηγορουμένης, ότι πήρε 10.000 για την υπόθεση -όπως λέει- για την αμοιβή επιστημόνων και γενικά ότι δε χειρίστηκε σωστά μια από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως δικαστικές πλάνες, όπως χαρακτηρίζει την υπόθεση.

«Στα χαρακώματα» Κούγιας - Παπαδόπουλος για την υπόθεση της Πάτρας

Καβγάς Κούγια- Κουσουλού on air στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Στην αντεπίθεση πέρασε σήμερα ο ΌΘωνας Παπαδόπουλος, ο οποίος εξέδωσε κι εκείνος ανακοίνωση όπου χαρακτηρίζει ψευδέστατη και θρασύτατη την αναφορά Κούγια για τα όσα αναφέρει περί «διορισμού» του από δημοσιογράφους, ενώ μεταξύ άλλων του ζητά να απαντήσει από ποιον πληρώνεται ο ίδιος γι' αυτήν την υπόθεση.

«Στα χαρακώματα» Κούγιας - Παπαδόπουλος για την υπόθεση της Πάτρας

Ο ίδιος,υποστηρίζει ότι ο Κούγιας τού ζήτησε να βρεθούν για να τα βρουν, αλλά εκείνος αρνήθηκε, και αναφέρει ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες μηνύσεις και πως η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.   
 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top