Πάτρα: Τρίτη προθεσμία για να απολογηθεί πήρε η μητέρα των τριών παιδιών

Για «τεράστια δικαστική πλάνη» κάνει λόγο ο Αλέξης Κούγιας

Οι δηλώσεις του συνηγόρου της, Αλέξη Κούγια (Βίντεο Ανέστης Συμεωνίδης)

Τρίτη προθεσμία έλαβε για τις 21 Δεκεμβρίου 2022 η μητέρα από την Πάτρα ώστε να απολογηθεί για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Για το αίτημα ακυρότητας της προδικασίας που κατέθεσε η υπεράσπιση θα αποφανθεί με βούλευμα το συμβούλιο πλημμελειοδικών Αθήνας ενώ το άλλο αίτημα που έγινε δεκτό είναι να εξεταστούν συγκεκριμένοι μάρτυρες.

«Σήμερα είναι μία εξαιρετική μέρα για τη Δικαιοσύνη, γιατί η τακτική ανάκριση έκανε δεκτά όλα τα αιτήματά μας και η ανακρίτρια κυρία Τζωρτζάτου, δέχτηκε ότι έπρεπε να έχουν εξεταστεί όλοι αυτοί οι μάρτυρες, οι οποίοι δεν εξετάστηκαν στην προδικασία και που για αυτό το λόγο δεν εξετάστηκαν και στην τακτική ανάκριση. Θα τους καλέσει όλους όσους αναφέρονται στο αίτημα μας» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

μητέρα πάτρα

Και νέα προθεσμία πήρε η μητέρα από την Πάτρα για να απολογηθεί (Eurokinissi ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

«Όπως είναι γνωστό και το δημοσιοποίησα με ανάρτηση χτες στο site του γραφείου μου, ήδη έχουμε καταθέσει στην κυρία ανακριτή, η οποία χειρίζεται τις υποθέσεις της Μαλένας και της Ίριδας, αιτήματα συγκεκριμένα τα οποία είναι νόμιμα και βάσιμα. Έχω μία αγωνία αν θα γίνουν δεκτά. Εάν δε γίνουν δεκτά ήδη με τους συνεργάτες μου έχουμε ετοιμάσει μία αίτηση η οποία αφορά την εγκυρότητα της διαδικασίας», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Θα τους μηνύσουμε και θα τους ενάγουμε όλους. Και τον Λέοντα και τους δημοσιογράφους. Αυτό που έχει γίνει είναι πρωτοφανές και είναι μια τεράστια δικαστική πλάνη», είπε ο κ. Κούγιας.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top