Κυριακή με ανοιχτά καταστήματα - Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν

Στο πλαίσιο του εορταστικού 4ήμερου που ολοκληρώνεται με τη Cyber Monday

Ανοικτά θα είναι σήμερα, Κυριακή 27 Νοεμβρίου, τα καταστήματα, στο πλαίσιο του εορταστικού τετραήμερου που ολοκληρώνεται με τη Cyber Monday.

Το τετραήμερο ξεκίνησε με τη Black Friday οι προσφορές της οποίας, σε πολλές περιπτώσεις, ισχύουν μέχρι και σήμερα, Κυριακή. Ακολουθεί η Cyber Monday που σύμφωνα με τους εμπόρους θα συνοδευτεί από ελκυστικές προσφορές.

Black Friday - Cyber Monday: Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 

Με ανακοίνωσή του, ενημέρωσε το αγοραστικό κοινό ότι στις 27 Νοεμβρίου ημέρα Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά σε όλη την επικράτεια από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ/

Επίσης, ο ΣΕΛΠΕ επισήμανε ότι και «και την Δευτέρα 28/11/2022 Cyber Monday οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα έχουν μεγάλες προσφορές σε ποικιλία προϊόντων, με την αρτιότερη δυνατή εξυπηρέτηση και σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό».

Καταλήγοντας, ο ΣΕΛΠΕ διαβεβαιώνει το καταναλωτικό κοινό ότι «οι εταιρίες -μέλη μας έχουν λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των υγειονομικών κανόνων».

Ποια Κυριακή θα είναι ξανά ανοιχτά τα καταστήματα

Οι επόμενες Κυριακές με ανοιχτά μαγαζιά και σούπερ μάρκετ εντός του 2022 είναι η Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 (η προτελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα) και η Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022 (η τελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top