«Ξεσπά» μητέρα στο Star: «Πώς μπορείς να χτυπάς ένα μωρό 16 μηνών;»

Ανοίγουν τα στόματα για τη βρεφονηπιοκόμο στη Θεσσαλονίκη

Συγκλονιστικές μαρτυρίες «καίνε» τη βρεφονηπιοκόμο που κατηγορείται για κακοποίηση μικρών παιδιών στον παιδικό σταθμό, όπου εργαζόταν. Μητέρα βρέφους «έσπασε» τη σιωπή της και περιέγραψε πώς ενημερώθηκε ότι το 16μηνών κοριτσάκι της είχε κακοποιηθεί.

Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο βρεφονηπιοκόμος για ξυλοδαρμούς παιδιών

Ανάστατη είναι η Θεσσαλονίκη με τη βρεφονηπιοκόμο που κατηγορείται για κακοποίηση μικρών παιδιών. Μία μητέρα που είχε εμπιστευτεί τη μόλις 16 μηνών κόρη της στο παιδικό σταθμό «ξεσπά», μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Λευκή Γεωργάκη: 

«Νιώθω απογοήτευση. Εμπιστεύτηκα το παιδί μου σε έναν μεγάλο παιδικό,  γυρνούσαμε την πλάτη και φεύγαμε», είπε συγκλονισμένη και πρόσθεσε:

Αν δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά να κάνει κάτι άλλο τα παιδιά είναι δύσκολα πως μπορείς να σηκώνεις χέρι σε ένα παιδί 16 μηνών!

Την περασμένη Τετάρτη το παιδί επέστρεψε στο σπίτι με μελανιές στα πόδια. Ένα τηλεφώνημα από αστυνομικό της ασφάλειας ότι υπάρχει καταγγελία για κακοποίηση του παιδιού κινητοποίησε άμεσα την ίδια και τον σύζυγό της.

καταγγελία για βρεφονηπιοκόμο Θεσσαλονίκη

«Κρυβόταν στις κουβέρτες και δεν ήθελε να πάει στον παιδικό σταθμό»

Το κοριτσάκι, όπως περιέγραψε η μητέρα, κρυβόταν κάτω από τα σκεπάσματα και δεν ήθελε να πάει στον παιδικό σταθμό. Οι μελανιές στο κορμάκι του παιδιού δεν προμήνυαν ότι έπεφτε θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς από την παιδαγωγό.

«Πήγαμε στην ασφάλεια, έγινε ιατροδικαστική. Είχε μώλωπα στο μπούτι και μια γρατζουνιά πάνω στη μελάνια. Ήταν χαρούμενο κοριτσάκι... Τρεις ημέρες πριν την καταγγελία έδειχνε ότι δεν ήθελε να πάει, κρυβόταν στις κουβέρτες δεν ήθελε να πάει», υπογράμμισε η μητέρα του.

Θεσσαλονίκη: Για τέσσερις κακοποιήσεις κατηγορείται η βρεφονηπιοκόμος

Η καταγγελία έγινε στην αστυνομία από νεαρή συνάδελφό της 47 χρόνης βρεφονηπιοκόμου. Η γυναίκα υποστήριξε ότι την είδε να πετάει με δύναμη το παιδί στο κρεβάτι προκαλώντας του κακώσεις. 

Στην καταγγελία της έκανε αναφορά για βίαια περιστατικά σε τέσσερα τουλάχιστον παιδιά ηλικίας μέχρι 18 μηνών. 

Από το συγγενικό περιβάλλον της 47χρονης βρεφονηπιοκόμου υποστηρίζουν ότι οι καταγγελίες είναι ανεξήγητες για μια γυναίκα που εργάζεται στον ίδιο παιδικό σταθμό 28 χρόνια. 

Ωστόσο, σύμφωνα με τις καταθέσεις μαρτύρων στην ασφάλεια, η παιδαγωγός είχε φερθεί βίαια και στο παρελθόν. 

Σε μια συγκεκριμένη περίπτωση, μάρτυρας καταγγέλει ότι η 47χρονη χτύπησε παιδάκι στο κεφάλι επειδή είχε κάνει εμετό. 

Η 47χρονη βρεφονηπιοκόμος θα δικαστεί αύριο στο αυτόφωρο.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top