Βίντεο ντοκουμέντο από το Παίδων: «Δεν το έχω κάνει, διώξτε με από εδώ!»

«Έχει εγκαύματα στο πρόσωπο» - Από τον Ιούλιο στο νοσοκομείο ο 14χρονος

Οι αντιδράσεις του 14χρονου λίγες ώρες μετά τις καταγγελίες / Βίντεo Mega

Συγκλονίζει η καταγγελία για κακοποιήσεις ανηλίκων στο νοσοκομείο Παίδων. «Δεν το έχω κάνει, διώξτε με από εδώ», ακούγεται να λέει ο 14χρονος σε βίντεο ντοκουμέντο, λίγες ώρες μετά τις αποκαλύψεις. 

Νοσοκομείο Παίδων: 14χρονος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 7χρονου

Ένα βίντεο ντοκουμέντο λίγες ώρες μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων παιδιών - ενός επτάχρονου αγοριού και ενός 13χρονου κοριτσιού - από 14χρονο στο Παίδων αποτύπωσε την ένταση στο νοσοκομείο. Σε αυτό φαίνεται ο 14χρονος να φωνάζει και να κλαίει, ισχυριζόμενος ότι δεν έκανε όσα τον κατηγορούν και να αντιδρά έντονα στις συστάσεις των νοσηλευτών:

  • Μαζέψου, μαζέψου…
  • Με κουτσομπολεύουν. Ό,τι τους συμφέρει, ό,τι τους συμφέρει λένε.
  • Μαζέψου, μαζέψου.
  • Ηρέμησε.

Όταν επιστρατεύεται ειδικός παιδοψυχολόγος που επιχειρεί να συνομιλήσει με τον 14χρονο, εκείνος αρνείται τις κατηγορίες και τους προτρέπει να τον διώξουν από το νοσοκομείο:

  • Δεν το έχω κάνει. Γι’ αυτό σας λέω να μη μιλάτε. Διώξτε με από εδώ.
  • Ηρέμησε.
  • Δε θέλω την ψυχολόγο.
  • Όχι, (…) άκουσέ με. Δεν μπορεί να γίνεται αυτό κάθε μέρα. Ούτε να κλειδωνόμαστε εδώ τόσες ώρες.
  • Διώξτε με από εδώ.

βίντεο ντοκουμέντο Παίδων

«Διώξτε με από εδώ», φώναζε ο 14χρονος μετά τις καταγγελίες / Mega

Παίδων: «Έχει εγκαύματα στο πρόσωπο» - Από τον Ιούλιο έγκλειστος στο Παίδων ο 14χρονος

Η ιστορία του 14χρονου που κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά τα δύο ανήλικα παιδιά συγκλονίζει, αφού και αυτός φέρεται να είναι θύμα βίας: 

Το παιδί αυτό έχει εγκαύματα και θα έπρεπε να έχει φύγει εδώ και καιρό, αλλά δεν βρίσκεται δομή να το πάρει.

Αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται στο Mega πως δεν έχουν δει ποτέ συγγενείς να επισκέπτονται αυτό το παιδί που βρίσκεται στο νοσοκομείο από τον Ιούλιο!

«Όσο καιρό είμαι εδώ δεν έχω δει κανέναν να έρχεται να το βλέπει. Είναι ένα παιδί το οποίο φέρει εγκαύματα στο πρόσωπό του, το οποίο φαίνεται μερικές φορές ότι θέλει να παίξει με τα άλλα παιδιά, άλλες φορές εξαγριώνεται και φωνάζει, άλλες φορές χτυπάει», αναφέρουν.

Παίδων: Οι καταγγελίες των παιδιών για κακοποίηση από τον 14χρονο

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, όλα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης. Ένα επτάχρονο αγοράκι εκμυστηρεύτηκε ότι ο 14χρονος, ενώ έπαιζαν, τον απομόνωσε στις τουαλέτες και τον παρενόχλησε. Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία, βιντεοσκόπησε όσα φέρεται να του έκανε.

Ο μικρός ενημέρωσε τη μητέρα του και εκείνη μίλησε με τους γιατρούς του νοσοκομείου οι οποίοι ενημέρωσαν την αστυνομία. Η μητέρα του παιδιού ειδοποίησε τον νονό του, ο οποίος εισέβαλλε το βράδυ στο νοσοκομείο, χτύπησε τον θυρωρό, στη συνέχεια εντόπισε και ξυλοκόπησε και τον 14χρονο και μετά τράπηκε σε φυγή.

Λίγο αργότερα, υπήρξε και δεύτερη καταγγελία από μια 13χρονη, η οποία όταν έμαθε τι είχε συμβεί, άνοιξε την καρδιά της και αποκάλυψε στη μητέρα της ότι και αυτή είχε πέσει θύμα του 14χρονου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top