Πετράλωνα: Στη ΓΑΔΑ η 22χρονη - Καταθέτει για τη μήνυση στη μητέρα της

«Θα δώσει πολλά νέα στοιχεία. Τώρα ένιωσε έτοιμη»

Περισσότερες από τρεις ώρες καταθέτει στη ΓΑΔΑ η 22χρονη κόρη από τα Πετράλωνα / Αλήθειες με τη Ζήνα

Συμπληρωματική κατάθεση για τη μήνυση εναντίον της μητέρας έδωσε το πρωί της Τετάρτης η 22χρονη κόρη της οικογένειας από τα Πετράλωνα. Το κορίτσι καταθέτει όλα όσα είχε δει με τα ίδια της τα μάτια.

Πετράλωνα: Ο πατέρας των παιδιών μιλά πρώτη φορά για όσα τον κατηγορούν

Στη ΓΑΔΑ βρίσκεται σήμερα η 22χρονη κόρη της οικογένειας στα Πετράλωνα, που μαζί με τον αδελφό της καταγγέλλουν τον πατέρα τους για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό. Η κοπέλα έδωσε συμπληρωματική κατάθεση για τη μήνυση εναντίον της μητέρας της, την οποία μαζί με τον αδελφό της, κατηγορούν για συγκάλυψη.

Πετράλωνα: Ποιοι καταγγέλλουν ότι «δέχονται απειλές»

Η κατάθεση της κοπέλας είναι μαραθώνια. Καταθέτει για πάνω τρεις ώρες και είναι μια επίπονη διαδικασία για την ίδια. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», το κορίτσι φορτίστηκε πολύ συναισθηματικά, φέρνοντας ξανά στη μνήμη της όλα όσα έχει βιώσει, που ζήτησε από τους αστυνομικούς να κάνει ένα διάλειμμα για να ηρεμήσει.

Αποκλειστικό Πετράλωνα: «Η 11χρονη μας έδειξε μια ζωγραφιά που μας σόκαρε»

«Χθες είχαμε μια πάρα πολύ μεγάλη συζήτηση με την 22χρονη. Πολύ αναλυτική. Ήταν μια συζήτηση δια ζώσης. Ειπώθηκαν πολλά πράγματα, τα οποία θα ειπωθούν και σήμερα. Για πρώτη φορά χθες μου είπε όλες τις αλήθειες, τώρα ένιωσε έτοιμη», δήλωσε στην εκπομπή ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, τεχνικός σύμβουλος του κοριτσιού και του συγγραφέα, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στη ΓΑΔΑ, στο πλάι της κοπέλας.

Πετράλωνα - στη ΓΑΔΑ η 22χρονη

Στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει η 22χρονη κόρης της οικογένειας από τα Πετράλωνα / Αλήθειες με τη Ζήνα

Πετράλωνα: Τι καταθέτει η 22χρονη στη ΓΑΔΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες της Μαρίας Παναγοπούλου στην εκπομπή, η 22χρονη αναμένεται να καταθέσει όλα εκείνα που βίωσε από τον πατέρα της και ένα φιλικό ζευγάρι την περίοδο που ήταν ανήλικη.

Ακόμα, θα κατηγορήσει τη μητέρα της για συγκάλυψη στα φερόμενα βασανιστήριά της, καθώς κατηγορείται από τα παιδιά της ότι γνώριζε τη φρίκη που ζούσαν και αδιαφορούσε.

Τέλος, θα αναφερθεί σε όλα όσα φέρεται να είδε με τα ίδια τα μάτια της, σχετικά με τις παράξενες συμπεριφορές του θείου της, αδελφό του πατέρα της. 

«Τα στοιχεία που θα αποκαλύψει σήμερα δεν τα έχει πει ξανά, είναι πολύ περισσότερα από αυτά που έχουν διαρρεύσει. Είναι η πρώτη φορά που μιλά τόσο ανοιχτά και θα δώσει πολλές λεπτομέρειες», κατέληξε ο κ. Σούρας. 

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top