Φρίκη στην Κρήτη: Στη φυλακή ο παππούς για ασέλγεια στην εγγονή του

Αναστολή στη γιαγιά - Ερωτικές συνευρέσεις μπροστά στην 4χρονη

Φρίκη στην Κρήτη: Στο εδώλιο παππούς - γιαγιά για ασέλγεια στην εγγονή τους

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 55χρονος άνδρας στην Κρήτη που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της 4χρονης εγγονής του και μάλιστα μπροστά στα μάτια της γιαγιά της. Η υπόθεση - φρίκη εκδικάστηκε κεκλεισμένων των θηρών στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, στο Ηράκλειο. Η γιαγιά που επίσης φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση κρίθηκε ένοχη για συνέργεια στην αποπλάνηση ανηλίκου και της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών με τριετή αναστολή.

Κρήτη: «Kόλαση» στην καλλιτεχνική κολύμβηση του ΝΟΧ - «Βρωμάς χοντρή»

Στις δικαστικές αίθουσες του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης στο Ηράκλειο αναβιώνει η υπόθεση που προκαλεί αποτροπιασμό, καθώς κατηγορούμενοι είναι ο παππούς κι η γιαγιά του μικρού παιδιού, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του neakriti.gr. Υπενθυμίζεται ότι το Δεκέμβριο του 2021, ο 55χρονος κρίθηκε ένοχος για αποπλάνηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου. Ο παππούς καταδικάστηκε πρωτόδικα σε κάθειρξη 10 ετών, ενώ κι η σύζυγός του καταδικάστηκε για συνέργεια σε αποπλάνηση ανηλίκου.

Απόπειρα βιασμού στην Κω:Βίντεο ντοκουμέντο-Γονείς ξυλοκόπησαν τον 35χρονο

Σοκάρουν οι περιγραφές

Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παππούς ασελγούσε σε βάρος της εγγονής του μπροστά στα μάτια της γιαγιάς, αλλά επίσης προέβαινε σε ασέλγειες κατά της 4χρονης και κατά τη διάρκεια των ερωτικών συνευρέσεων του με τη σύζυγό του. 

Κρήτη: Καθηγητής ξιφασκίας κατηγορείται πως βίασε μαθητή του

Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο αποφάσισε ότι ο 55χρονος προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της 4χρονης εγγονής του, ενώ κι η γιαγιά φέρεται να ήταν αποδέχτης της αρρωστημένης κατάστασης, καθώς γνώριζε τι συνέβαινε.

Κρήτη: Ελεύθερος υπό όρους ο 53χρονος που κακοποιούσε τη σύζυγό του

Σημειώνεται ότι το δικαστήριο πρωτόδικα δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον 55χρονο, ωστόσο η σύζυγός του έλαβε ελαφρυντικό. Αξίζει να αναφερθεί ότι στη γιαγιά επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή για τρία χρόνια. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top