Σοκ στην Κω: Πήγε σε πάρτι γυμνασίου και προσπάθησε να βιάσει 13χρονη

Τι περιγράφει η ανήλικη για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του 35χρονου

Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Αποτροπιασμό προκαλεί ο παραλίγο βιασμός 13χρονης στην Κω με θύτη ένα 35χρονο, ο οποίος πήγε σε πάρτι γυμνασίου κι επιχείρησε να βιάσει την ανήλικη μαθήτρια.

Γιαγιά καταγγέλλει τον γαμπρό της για ασέλγεια στην 5χρονη εγγονή της

Οι αστυνομικές αρχές του νησιού προχώρησαν στη σύλληψη του άντρα, με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας τριών ανήλικων κοριτσιών και την επιχείρηση βιασμού.

Τρόμος για 35χρονη στον Κορυδαλλό

Σημειώνεται ότι ο 35χρονος κατηγορούμενος, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, φέρεται να προσέγγισε μια παρέα τριών ανήλικων κοριτσιών κατά τη διάρκεια χοροεσπερίδας σε γνωστό κλαμπ του νησιού και προχώρησε σε άσεμνες χειρονομίες και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος τους υπό τη μορφή λεκτικής κακοποίησης. 

Εφιαλτικές στιγμές

Παραλίγο να αποβεί δραματική η χοροεσπερίδα για τη μία εκ των μαθητριών που προσέγγισε ο 35χρονος, καθώς την ώρα που η 13χρονη βγήκε από το κλαμπ για λίγο, προκειμένου να πάρει αέρα, ο άνδρας την ακολούθησε, την άρπαξε με τα χέρια του και την τράβηξε προς το αυτοκίνητο του.

Κολωνός: «Μου έδιναν χρήματα για τη μητέρα μου»

Η ανήλικη μαθήτρια αποκαλύπτει στην κατάθεση της που πραγματοποιήθηκε παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου ότι ο άνδρας την έσπρωξε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του, έπεσε πάνω της, της έκλεισε το στόμα με το ένα του χέρι για να μη φωνάζει και με το άλλο προσπάθησε να ασελγήσει σε βάρος της, προχωρώντας μάλιστα και σε θωπείες.

Εφιάλτης στην Πέλλα: 37χρονος βίαζε την 11χρονη κόρη της συντρόφου του

Η ανήλικη κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει και να γλιτώσει από τις αρρωστημένες ορέξεις του 35χρονου επίδοξου βιαστή χάριν στη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε. Άρχισε να φωνάζει, οι συμμαθητές της την άκουσαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο λίγη ώρα αργότερα και πέρασε χειροπέδες στον άνδρα. 

Π.Φάληρο: Σεξουαλική επίθεση σε 16χρονη σε τραμ - Δεν τη βοήθησε κανείς

Σε βάρος του 35χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω, όπου του άσκηθηκε ποινική δίωξη, και παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση.
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top