Πάτρα: Ιερέας έπεσε από μπαλκόνι και σκοτώθηκε

Τον βρήκε ένας γείτονάς του σε μια λίμνη αίματος

Πάτρα: Ιερέας Έπεσε Από Μπαλκόνι

Νεκρός εντοπίστηκε στην οδό Φαναρίου στα Προσφυγικά της Πάτρας ένας νεαρός ιερέας, ο οποίος φέρεται να έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του. 

Όπως αναφέρει το tempo24.news ο ιερέας άνηκε στη Μητρόπολη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων και ζούσε με τη μητέρα του στο σπίτι στα Προσφυγικά. 

Άτομα που τον γνώριζαν ανέφεραν πως το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρό προσωπικό πρόβλημα και πιθανόν αυτό να τον έκανε να αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του. 

Τον ιερέα βρήκε νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος ένας γείτονας. Όταν έγινε γνωστή η τραγωδία, συγγενείς και γνωστοί έτρεξαν στην οδό Φαναρίου για να συμπαρασταθούν στη μητέρα του.

Ο 43χρονος είχε συλληφθεί για την καύση συνολικά πέντε καρναβαλικών στοιχείων του Δήμου, τα οποία πρώτα τα περιέλουζε με εύλεκτο υγρό.

Οι εμπρησμοί είχαν ξεκινήσει στις 21 Ιανουαρίου του 2020 με επιθέσεις στους καρναβαλικούς μπάστακες που είχαν στηθεί έξω από το Δημαρχείο στην οδό Μαιζώνος, στην Τριών Ναυάρχων (και Ακτή Δυμαίων) καθώς και στην Πλατεία της Παντάνασσας (πεζόδρομος).

Δύο ημέρες μετά ο ιερέας είχε μεταβεί στο Ρίο με αυτοκίνητο συγγενικού του προσώπου όπου και κατέστρεψε ένα ακόμη καρναβαλικό στοιχείο με εμπρησμό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top