Φωτιά Μάτι: Διεκόπη και πάλι η δίκη – Αγανάκτηση των συγγενών των θυμάτων

Θα διεξαχθεί την Πέμπτη στην αίθουσα τελετών του Εφετείου

Πριν από λίγες μέρες διεκόπη και πάλι η δίκη για τη φωτιά στο Μάτι γιατί δε χωρούσαν όλοι στην αίθουσα/ Βίντεο από το Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Δε χωρούσαν στην αίθουσα και διεκόπη η δίκη για τη φωτιά στο Μάτι / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Μετ’ εμποδίων ξεκίνησε και σήμερα η δίκη για τη φωτιά στο Μάτι, στην οποία έχασαν τη ζωή τους 102 άνθρωποι, σε αίθουσα του κτιρίου 13 των δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Τραγωδία στο Μάτι: Μεταφέρεται η δίκη στο Εφετείο Αθηνών μετά τον σάλο

Αρχικά έγιναν οι δηλώσεις υποστήριξης κατηγορίας των 50 πρώτων θυμάτων και συγγενών θυμάτων της φωτιάς στο Μάτι. Όμως μετά τις νομιμοποιήσεις των συνηγόρων, το δικαστήριο διέκοψε τη συνεδρίαση για την ερχόμενη Πέμπτη, οπότε και θα συνεχιστεί στην αίθουσα τελετών του Εφετείου της Αθήνας. 

Δε χωρούσαν στην αίθουσα και διεκόπη η δίκη για τη φωτιά στο Μάτι

Στα δικαστήρια βρέθηκαν και σήμερα πολλοί συγγενείς θυμάτων, οι οποίοι δήλωσαν αγανακτισμένοι για τις συνθήκες διεξαγωγής της ακροαματικής διαδικασίας.

Τραγωδία στο Μάτι: Πέρασαν 4 χρόνια - Συγκλονιστικό αδημοσίευτο υλικό

Νωρίτερα, αναβλήθηκε για τις 27 Σεπτεμβρίου 2023 η δίκη του πρώην αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Βασίλη Ματθαιόπουλου, για τις καταγγελίες του πραγματογνώμονα Δημήτρης Λιότσου περί παρεμβάσεών του με σκοπό την κάλυψη των ευθυνών για τη φονική πυρκαγιά. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top