Έδεσσα: Παρέα ανηλίκων ξυλοκόπησε 16χρονο για μία κοπέλα

Βίντεο ντοκουμέντο της επίθεσης

Με μπουνιές και κλωτσιές επιτέθηκαν στον 16χρονο - Βίντεο από τον ΑΝΤ1

Τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων δεν έχουν τέλος καθώς μία παρέα από τουλάχιστον 10 ανήλικους ξυλοκόπησαν 16χρονο σε μπαρ της Έδεσσας

Σε βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα ο ΑΝΤ1 φαίνεται ξεκάθαρα η συμπλοκή. Ο 16χρονος όπως ανέφερε και ο ίδιος δεχόταν κλωτσιές και μπουνιές σε όλο του το σώμα.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 21 Οκτωβρίου στην πόλη της Έδεσσας σε ένα σχολικό πάρτι μαθητών Λυκείου σε μπαρ του κέντρου. Είχε προηγηθεί παρεξήγηση μεταξύ του 16χρονου και ενός 17χρονου για τα μάτια μιας κοπέλας.

'Εκλεισαν τα λουτρά Σιδηροκάστρου - Μυστήριο με τον θάνατο του ζευγαριού

«Με τυφλά χτυπήματα σέρνουν ουσιαστικά ένα σχεδόν συνομήλικό τους, ένα 16χρονο έξω από ένα μαγαζί και προβαίνουν σε γρονθοκοπήματα τα οποία μπορεί να επιφέρουν ανά πάσα ώρα και στιγμή πολύ χειρότερη βλάβη από την οποία έχει υποστεί» είπε ο κ. Ξυλουργίδης, συνήγορος υπεράσπισης των θυμάτων ξυλοδαρμού.

«Τουλάχιστον 10 άτομα συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία, εκείνη τη στιγμή προσπάθησε να συνδράμει ένας από τους φίλους του και δυστυχώς είχε την ίδια κατάληξη» είπε ο συνήγορος των θυμάτων.

Συγγραφέας παιδικών βιβλίων: Κατακραυγή από συναδέλφους του

Οι δύο 16χρονοι που κατάφεραν και ξέφυγαν ειδοποίησαν τους γονείς τους και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύτηκαν.

Κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία, συνελήφθη ένας 17χρονος και ο πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, έχουν ταυτοποιηθεί 3 ανήλικοι, αναζητούνται και οι υπόλοιποι που συμμετείχαν στο περιστατικό.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top