'Εκλεισαν τα λουτρά Σιδηροκάστρου - Μυστήριο με τον θάνατο του ζευγαριού

Πήραν δείγμα από το νερό συο τζακούζι - «Κλειδί» η ιατροδικαστική εξέταση

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από τον θάνατο του ζευγαριού - Βίντεο από ΣΚΑΙ

Τραγωδία σημειώθηκε στις Σέρρες και συγκεκριμένα στα ιαματικά λουτρά Σιδηροκάστρου όπου εντοπίστηκε νεκρό ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, το βράδυ της Τετάρτης μέσα σε ατομικό λουτρό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για έναν 72χρονο και την 70χρονη σύζυγό του. 

Η ιατροδικαστική έρευνα αναμένεται να λύσει το μυστήριο του αδιευκρίνιστου μέχρι στιγμής θανάτου τους.

Τροχαίο Περιφερειακή Υμηττού: Μία νεκρη από τη μετωπική σύγκρουση

Εντοπίστηκαν αναίσθητοι από εργαζόμενους στα ιαματικά λουτρά και στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή αστυνομικοί του τμήματος Σιδηροκάστρου που διεξάγουν πραγματογνωμοσύνη στον χώρο, ενώ κλήθηκε και κλιμάκιο των Γραφείου Εγκληματικών Ερευνών Σερρών.

Η εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας φαίνεται να αποκλείεται, ενώ εξετάζονται μεταξύ άλλων τα σενάρια του πνιγμού και του ατυχήματος. 

Σύμφωνα με το grtimes.gr, η λειτουργία των λουτρών ανεστάλη προσωρινά για λόγους ασφαλείας. Παράλληλα, οι Αρχές συνέλεξαν δείγμα του νερού από το τζακούζι, το οποίο θα σταλεί στο Χημείο του Κράτους, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν προκύπτει κάποιο στοιχείο.

Μιλώντας στο ίδιο Μέσο, ο δήμαρχος Σιντικής, Φώτης Δομουχτσίδης, ανέφερε πως «αυτό που μπορώ να σας πω, είναι ότι το ζευγάρι ήταν εδώ και κάποιες ημέρες στα Λουτρά και ήταν η τρίτη φορά που ακολούθησε ιαματική θεραπεία.

Σήμερα, χρησιμοποίησε έναν ιδιωτικό χώρο, κάτι σαν τζακούζι, αν μπορώ να το περιγράψω σωστά, που υπάρχουν στα Ιαματικά Λουτρά για ζευγάρια όμως δε βγήκαν στον προβλεπόμενο χρόνο. Όταν η καθυστέρηση έγινε αντιληπτή, άνθρωποι από το προσωπικό μετέβησαν άμεσα στο χώρο, χτύπησαν την πόρτα, αλλά απάντηση δεν πήραν. Όταν τελικά εισήλθαν τους εντόπισαν μαζί νεκρούς».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top