Άγιος Δημήτριος: Συμμορία κοριτσιών ξυλοκόπησε άγρια 15χρονη

Την έστειλαν στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα

Συμμορίες ανηλίκων σκορπούν τον τρόμο και στην Κηφισιά, πραγματοποιώντας επιθέσεις σε μαθητές - Open

Μια συμμορία κοριτσιών επιτέθηκε σε ένα 15χρονο κορίτσι σε πάρκο στον Άγιο Δημήτριο, τραυματίζοντάς το σοβαρά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανήλικες ξυλοκόπησαν άγρια την 15χρονη, την τράβηξαν από τα μαλλιά, την έριξαν στο έδαφος και τη χτυπούσαν στο κεφάλι. Όταν ο ανήλικος αδελφός της κατάλαβε τι γινόταν, προσπάθησε να τη βοηθήσει, όμως η συμμορία των κοριτσιών κάλεσε… «ενισχύσεις». Στο σημείο έφτασε ομάδα νεαρών Αλβανών που ξυλοκόπησε και το αγόρι, με αποτέλεσμα και τα δύο αδέλφια να καταλήξουν στο νοσοκομείο. 

Νύχτα τρόμου για 17χρονο μαθητή στη Μεταμόρφωση

Το άγριο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της 28ης Οκτωβρίο, στις 20:30 στο Πάρκο Ασυρμάτου στο Μπραχάμι. Η 15χρονη συνομιλούσε με μια συνομήλική της, όταν ξαφνικά την πλησίασε η συμμορία και άρχισε να την παρενοχλεί. Το κορίτσι προσπάθησε να φύγει, όμως εμφανίστηκε ένα αγόρι, το οποίο της όρμησε, την έφτυσε και την έσπρωξε. Ένα άλλο κορίτσι την έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε να χτυπάει το κεφάλι της στο έδαφος. 

Η μαθήτρια προσπάθησε και πάλι να φύγει, όμως τότε έπεσαν πάνω της πολλά άτομα και άρχισαν να τη χτυπούν με μανία σε όλο της το σώμα, ακόμα κι όταν ήταν πεσμένη στο έδαφος. 

Συμμορία ανηλίκων επιτέθηκε με σφυρί σε ανήλικο για να τον ληστέψει

Ένα από τα μέλη της συμμορίας μάλιστα άρπαξαν από το χέρι του αδελφού της 15χρονης ένα ρολόι, αξίας 200 ευρώ. 

Αφού εγκατέλειψαν τα δύο αδέλφια αιμόφυρτα εξαφανίστηκαν στα στενά της περιοχής ενώ τα δυο παιδιά μετεφέρθησαν στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού». 

Κηφισιά: Συμμορία επιτέθηκε σε ανήλικους - Στο νοσοκομείο 14χρονος

Την επόμενη μέρα το κορίτσι μετέβη μαζί με τη μητέρα και τον αδερφό της στο τμήμα ασφαλείας του Αγίου Δημητρίου όπου υπέβαλε μήνυση.

Από τις έρευνες των αρχών συνελήφθησαν πέντε άτομα, τα οποία αναγνωρίστηκαν από το αγόρι και την αδερφή του, οι υπόλοιποι της άγριας παρέας αναζητούντα ενώ στις 29 Οκτωβρίου συνελήφθησαν και οι γονείς των πέντε συλληφθέντων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top