Κολωνός: «Ο 53χρονος και η μητέρα της 12χρονης είχαν μια ιδιαίτερη σχέση»

Η ανήλικη ανησυχούσε για τη σχέση τους

Κολωνός: Η Ιδιαίτερη Σχέση 53χρονου- Μητέρας 12χρονης

Για μία περίεργη σχέση που φέρεται να είχε αναπτύξει ο 53χρονος με τη μητέρα της κατηγορούμενης κάνουν λόγο οι άνθρωποι που τον γνώριζαν. Ακόμα και η ίδια η ανήλικη φαίνεται πως ανησυχούσε για τις επαφές που είχε η μητέρα της με τον κατηγορούμενο. 

Κολωνός: Ανώτερο πολιτικό στέλεχος είχε συνομιλήσει με τη 12χρονη

Ο 53χρονος και η μητέρα της ανήλικης, όπως αποκάλυψε ένας φίλος του κατηγορούμενου, στο παρελθόν είχαν μια ιδιαίτερη σχέση. Όπως είπε ήταν μια σχέση περίπλοκη, που ίσως ξέφευγε από τα όρια εργοδότη - υπαλλήλου. 

Κολωνός: «Το παιδί γνωρίζει τι έχει συμβεί», λέει η ψυχολόγος της 12χρονης

«Η μητέρα του παιδιού ερχόταν τακτικά εδώ (σ.σ. στο μαγαζί του). Τακτικά, σε μόνιμη βάση σχεδόν. Δηλαδή μέσα στην εβδομάδα μπορεί να την έβλεπα και τέσσερις, πέντε φορές», υποστήριξε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Κολωνός: Ο «οδοντίατρος» που συνομιλούσε με τη 12χρονη - Τα μηνύματα

Αναφερόμενος στη 12χρονη είπε: «Το κοριτσάκι αυτό το έστελνε η μάνα του για ψώνια. Έτυχε όταν το έστελνε για ψώνια να έρθει και σε αυτό το μαγαζί. Και από τη στιγμή που μπήκε μέσα σε αυτό το μαγαζί... Τώρα τα υπόλοιπα πώς γίνανε...».  

Για να φθάσει στο σημείο να γυρίζει στους οίκους ανοχής ένα παιδάκι 12 χρονών , πώς δεν το ήξερε η μητέρα του.

Σημειώνεται ότι ο 53χρονος μέσα στις φυλακές Γρεβενών εκμυστηρεύτηκε σε διάφορους κρατούμενους πως όλα ξεκίνησαν από τη μητέρα της 12χρονης και ότι εκείνη εκμεταλλευόταν νωρίτερα το παιδί.  

«Η μητέρα φέρεται να εκπόρνευε και αυτή το παιδί. Αν αυτό ευσταθεί τότε μπορεί να υπήρχε να υπήρχε μια προϋπάρχουσα κατάσταση που εκμεταλλεύτηκε ο 53χρονος», υποστήριξε στο Star ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Κολωνός: Το «μυστικό» του 53χρονου και της μητέρας της 12χρονης

Η μικρούλα φαίνεται πως ανησυχούσε για τη σχέση που είχε ο 53χρονος με την μητέρα της. Σε μηνύματα που είχε ανταλλάξει το παιδί με τον 53χρονο κατηγορούμενο φέρεται να τον είχε ρωτήσει:

12χρονη: Δεν έκανες τίποτα στη μαμά μου;

53χρονος: Κουβέντα είχαμε...

Κολωνός: «Ο 53χρονος ήταν πάντα με ένα κινητό στο χέρι»

Ο κατηγορούμενος για βιασμό και μαστροπεία της 12χρονης προς τους έξω έδειχνε ένας άνθρωπος σεβάσμιος. Λιβάνιζε, νήστευε, έψαλλε, προσέφερε σε όποιον είχε ανάγκη. Έβλεπαν το κοριτσάκι να δουλεύει στο μαγαζί του, χωρίς να ξέρουν το πραγματικό μαρτύριο που ζούσε στο υπόγειο του καταστήματος.  Ο φίλος του 53χρονου ανέφερε, μάλιστα, ότι είχε δει τη 12χρονη να πλένει τζάμια στο κατάστημά του.

Ακόμα, όπως είπε, αυτό που του είχε κάνει εντύπωση είναι ότι ο 53χρονος ήταν συνέχεια με ένα κινητό στο χέρι:

«Ο 53χρονος ήταν πάντα με ένα κινητό στο χέρι, πάντα σκυφτός πάνω από το κινητό. Μόνιμα, δηλαδή, όποτε και να τον έβλεπες σου μίλαγε, αλλά το βλέμμα του ήταν στο κινητό. Δε σε κοίταζε, κοίταζε μόνο το κινητό». 

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος φέρεται να διαχειριζόταν πάνω από 25 προφίλ της μικρής.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top