Κολωνός: Ανώτερο πολιτικό στέλεχος είχε συνομιλήσει με τη 12χρονη

Σε εξέλιξη έρευνα για το αν είχε συναντήσει την ανήλικη

Κολωνός: Ανώτατο Πολιτικό Στέλεχος Εμπλέκεται Στην Υπόθεση

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε σήμερα η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όσον αφορά στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής, εμπλέκεται ανώτατο πολιτικό στέλεχος, η ταυτότητα του οποίου δεν αποκλείεται σύντομα να αποκαλυφθεί. 

Όπως ανέφερε η Ρία Τσοχαντάρη οι αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων ερευνούν στοιχεία που έχουν έρθει στα χέρια τους για ένα ανώτερο πολιτικό στέλεχος που δραστηριοποιείται στην κεντρική σκηνή κόμματος της αντιπολίτευσης. 

Κολωνός: «Το παιδί γνωρίζει τι έχει συμβεί», λέει η ψυχολόγος της 12χρονης

Το συγκεκριμένο στέλεχος φέρεται να είχε συνομιλήσει με τη 12χρονη μέσω της εφαρμογής ερωτικών ραντεβού. Μάλιστα φαίνεται πως υπάρχουν πολλά επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος του για το τι έκανε με το παιδί, τα οποία θα αποκαλυφθούν σύντομα. 

Κολωνός: Ταυτοποιήθηκαν τέσσερις ιδιωτικές IP «πελατών» της 12χρονης

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την εκπομπή, κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν 51 προφίλ της 12χρονης στην εφαρμογή BlindChat, τα τρία από τα οποία είχαν τη φωτογραφία και τα στοιχεία του παιδιού. 

Κολωνός: Παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ 45χρονος

Οι εδιαφερόμενοι δέχονταν ένα τυποποιημένο μήνυμα από την ανήλικη ή από τον 53χρονο που ενδεχομένως διαχειριζόταν τα προφίλ. Το μήνυμα έλεγε το όνομα, την ηλικία και το ύψος του παιδιού, ενημερώνοντάς τους για το αντίτιμο για το ραντεβού. Συνολικά έχουν καταγραφεί 370 συνομιλίες, οι 71 από τις οποίες ξεκινούσαν με αυτά τα μηνύματα. 

Επίσης, από τα προφίλ της μικρής εστάλησαν 90 φωτογραφίες και βίντεο που είχε τραβήξει ο 53χρονος, προς επίδοξους… «πελάτες». Οι φωτογραφίες όμως δεν μπορούν να ανακτηθούν, καθώς διαγράφονται αυτόματα από την εφαρμογή μετά από επτά ημέρες. 

Κολωνός: Ο «οδοντίατρος» που συνομιλούσε με τη 12χρονη - Τα μηνύματα

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν  ταυτοποιηθεί ακόμα 87 ΙΡ, από τις οποίες όμως μόνο οι τέσσερις είναι ιδιωτικές. Oι υπόλοιπες είναι δημόσιες και γι’ αυτό δεν μπορούν να βρεθούν οι χρήστες. 

Η πρώτη IP ανήκει σε γείτονα της 12χρονης, η δεύτερη σε γείτονα της γιαγιάς της 12χρονης, η τρίτη στον 53χρονο και η τέταρτη σε έναν 55χρονο, κάτοικο νοτίων προαστίων, τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά στις αρχές και ερευνάται η εμπλοκή του στην υπόθεση. 

Οι γείτονες της ανήλικης δε φαίνεται να εμπλέκονται στην υπόθεση, καθώς, όπως έχει πει η μητέρα της, δεν είχαν σύνδεση στο ίντερνετ στο σπίτι τους και συνδέονταν στο διαδίκτυο με τους κωδικούς των γειτόνων. 

Όσον αφορά στον 55χρονο όμως, προκύπτει ότι έμπαινε στην εφαρμογή και συνομιλούσε με τη 12χρονη, ή όποιον διαχειριζόταν τα προφίλ της. και σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη έρευνα για τον ρόλο του στην υπόθεση. 

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν και νέα εντάλματα σύλληψης, τα οποία θα «ξεκλειδώσουν» μετά από τη νέα κατάθεση που θα δώσει η 12χρονη, όταν δηλαδή θα κληθεί να αναγνωρίσει κι άλλα πρόσωπα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top