Κολωνός: «Θα σας πάρει όλους η μπάλα. Και τη γυναίκα και τον γιο σου»

Το μήνυμα της μητέρας της 12χρονης στον 53χρονο και τα 450 ευρώ

Κολωνός: Το Μήνυμα Της Μάνας Σε 53χρονο Για Σύζυγο Και Γιο

Νέα μηνύματα που είχε στείλει η μητέρα της 12χρονης στον κατηγορούμενο βιαστή και μαστροπό της κόρης της προκαλούν ερωτήματα για τον ρόλο της στην υπόθεση.  «Φτηνά την έβγαλες με 450 ευρώ για να μην καταγγείλω. Αν δεν τα πας (τα χρήματα), θα σας πάρει όλους μαζί η μπάλα. Και τον γιο σου και την γυναίκα σου και όλους», γράφει σε ένα από αυτά. 

Η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού με την ίδια να αρνείται μέχρι την τελευταία στιγμή τις κατηγορίες που της αποδίδονται. Παρά τα λεγόμενά της, στα μηνύματα που αντάλλαξε με τον 53χρονο και βλέπουν καθημερινά το «φως» της δημοσιότητας φαίνεται πως γνώριζε τι συνέβαινε και τον απειλούσε για να του αποσπάσει χρήματα.

Κολωνός - μητέρα 12χρονης

Η μητέρα της 12χρονης δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα και κρίθηκε προφυλακιστέα / Φωτογραφία Eurokinissi

«Θα πας 150 ευρώ πάλι σε φάκελο στο φαρμακείο απέναντι από τον φούρνο. Αυτά είναι τα τελευταία που ζητάω και φτηνά την έβγαλες με 450 ευρώ για να μην καταγγείλω. Πολύ φτηνά», γράφει στο συγκεκριμένο μήνυμα, σύμφωνα με τον Alpha και προσθέτει:

Στις 6 να τα έχεις εκεί. Μη στείλεις τίποτα εδώ. Έξι η ώρα. Αν δεν τα πας, θα σας πάρει όλους μαζί η μπάλα. Και τον γιο σου και τη γυναίκα σου και όλους και τον ... που σε κάλυπτε και πήγαινες στην αποθήκη με το παιδί μου. Κατάλαβες;.

Σύζυγος 53χρονου: «Εγώ και το παιδί μου γίναμε αντικείμενο ανθρωποφαγίας»

Κολωνός: Τι είπε η 37χρονη για τα μηνύματα στον 53χρονο και τα εμβάσματα

Ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν ότι η μητέρα της 12χρονης που έχει υποστεί σεξουαλική βία και εκμετάλλευση δεν έπεισε ότι είναι αμέτοχη σε όσα φρικώδη βίωνε το παιδί.

Η γυναίκα που κατηγορείται ότι εξέδιδε την ανήλικη κόρη της ήταν απόλυτη, σύμφωνα με την υπεράσπιση της, ότι δεν έχει διαπράξει κάτι σε βάρος του παιδιού.

Κλαίγοντας και πολλές φορές μην μπορώντας να μιλήσει έδωσε απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα που της τέθηκαν, με βασικότερο όλων την εξήγηση της για τέσσερα εμβάσματα που έχουν εντοπιστεί σε λογαριασμό της, αλλά και τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον 53χρονο.

Όσον αφορά τα μηνύματα που φαίνεται να είχε ανταλλάξει με τον κατηγορούμενο και την πρώην σύζυγό του, η μητέρα ισχυρίστηκε ότι σε συνεννόηση με την αστυνομία, αφού κατήγγειλε τον 53χρονο, επιχειρούσε να κρατήσει επαφή με αυτόν για να μην καταλάβει κάτι.

Αναφορικά με τα εμβάσματα των 25, 25, 20 και 40 ευρώ, η κατηγορούμενη φαίνεται να ισχυρίστηκε ότι τον συγκεκριμένο λογαριασμό σταμάτησε να τον χρησιμοποιεί από τον περασμένο Απρίλιο και άνοιξε άλλον, μετά από υπόδειξη του λογιστή της οικογένειας, ώστε να εμβάζονται προνοιακά επιδόματα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top