Συγκλονίζει ο γιατρός του Νικολαΐδη: «Η κόρη του τον κρατούσε ζωντανό»

«Μας έδινε και εμάς κουράγιο», δήλωσε στο Star ο Κοσμάς Ηλιάκης

Ο γιατρός που χειρούργησε τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, ο άνθρωπος που κατάφερε μαζί με ογκολόγους και καθηγητές ιατρικής να κάνουν πραγματικότητα την τελευταία επιθυμία του Ολυμπιονίκη μας, να ζήσει όσο περισσότερο γίνεται για να τον θυμάται το παιδί του, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Αλ. Νικολαΐδης: Ο έρωτας, ο γάμος με τη Δώρα Τσαμπάζη και τα δύο παιδιά

Μέσα από την ανάρτηση του την οποία είχε ετοιμάσει για την ημέρα που θα «έφευγε» από τη ζωή, ο Αλέξανδρος Νικολαιδης ευχαρίστησε τέσσερις γιατρού που κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή και να του δώσουν περισσότερο και ποιοτικό χρόνο δίπλα στην κόρη του που αγαπούσε τόσο.

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Ήθελε να «φύγει» στη θαλπωρή του σπιτιού του

Αλέξανδος Νικολαΐδης

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης πάλεψε μέχρι το τέλος / Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Ο θωρακοχειρουργός Κοσμάς Ηλιάδης ήταν ένας από αυτούς. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Σπύρο Λάμπρο, αναφέρθηκε στον τελευταίο αγώνα που έδωσε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Στη Θεσσαλονίκη η κηδεία του ολυμπιονίκη

γιατρός Κοσμάς Ηλιάδης μιλά για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Ο θωρακοχειρουργός Κοσμάς Ηλιάδης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

«Μας έδινε και εμάς κουράγιο. Το μεγάλο χρυσό το πήρε εδώ. Ήταν πραγματικός πρωταθλητής και Ολυμπιονίκης. Σε όλες τις θεραπείες, ακόμα και στις πειραματικές, φαινόταν ότι ήθελε να παλέψει και έτσι κέρδισε δυο χρόνια ποιοτικά για να είναι δίπλα στην κόρη του που αγαπούσε τόσο», δήλωσε ο κ. Ηλιάδης.

 

Αλέξανδος Νικολαΐδης οικογένεια

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης με τη σύζυγό του Δώρα Τσαμπάζη και τα δύο τους παιδιά / Φωτογραφία Instagram

Ολόκληρη η σπαρακτική ανάρτηση του Αλέξανδρου Νικολαΐδη:

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η αγάπη του για την πολιτική

Σε μία από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης είχε αποκαλύψει στην εκπομπή Leaders του Ηλία Παπανικολάου τον λόγο για τον οποίο είχε ασχοληθεί με την πολιτική και ανέλαβε καθήκοντα αναπληρωτή εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Συναντήθηκα για πρώτη φορά σε κάποιες δράσεις που γινόντουσαν στη Θεσσαλονίκη σχετικά με τον ρατσισμό, τον φασισμό και τη βία. Σε μια μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε στη Θεσσαλονίκη να μπορέσουμε να αμβλύνουμε αυτές τις γωνίες», είχε δηλώσει.

Στην τελευταία ανάρτησή του, ο Ολυμπιονίκης έκανε ιδιαίτερη μνεία στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα:

«Και τέλος θέλω να σταθώ στον άνθρωπο με άλφα κεφαλαίο, τον Αλέξη Τσίπρα, ήρθε πολύ πρόσφατα στη ζωή μου και μου χάρισε την φιλία του, την σκέψη του, το αδελφικό του νοιάξιμο, σαν να με ήξερε από πάντα. Μου απέδειξε ότι η όλα όσα πρεσβεύει ο ίδιος και η αριστερά είναι πραγματική στάση ζωής. Με στήριξε ηθικά και πρακτικά και έκανε και αυτός τα αδύνατα δυνατά για να έχω την καλύτερη φροντίδα», ανέφερε στην ανάρτησή του.

Αλέξανδρος Νικολαΐδης 2

Αλέξανδος Νικολαΐδης: Δάκρυσαν στη Βουλή για τον χαμό του

Η είδηση του θανάτου του Αλέξανδρου Νικολαΐδη συγκλόνισε και τους πολιτικούς που αναφέρθηκαν με συγκίνηση στο σπουδαίο έργο του.

«Ήταν ένας πρωταθλητής της ζωής, της έδωσε νόημα ακόμα και με τα λόγια που μας άφησε φεύγοντας από αυτήν. Υπέροχος αθλητής, καλός οικογενειάρχης , ευγενικός πολιτικός αντίπαλος», επεσήμανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή.

Φανερά φορτισμένος ο Αλέξης Τσίπρας, προσωπικός φίλος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, στάθηκε στο πλάι του μέχρι την τελευταία στιγμή.

«Θα μου επιτρέψετε πριν ξεκινήσω την παρέμβασή μου να εκφράσω τη βαθύτατη οδύνη, τη δική μου και όλων των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τον άδικο χαμό ενός στενού μου συνεργατή, αλλά και ενός σπουδαίου ανθρώπου, του Αλέξανδρου Νικολαϊδη, που έφυγε πολύ πρόωρα», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top