Νικήτρια του GNTM παρέσυρε και σκότωσε οδηγό μηχανής

Αφέθηκε ελεύθερο το μοντέλο - Το δυστύχημα συνέβη στο κέντρο της Αθήνας

Συνελήφθη τα ξημερώματα γνωστό μοντέλο, που είχε αναδειχθεί νικήτρια στο GNTM, καθώς παρέσυρε με το ΙΧ της έναν 63χρονο μοτοσικλετιστή, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 03:00 τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου.

Το μοντέλο φέρεται να πέρασε το παλλόμενο φανάρι με αποτέλεσμα να παρασύρει το μηχανάκι το οποίο κινούταν επί της οδού Αριστοτέλους. 

Ο οδηγός της μηχανής έπεσε στο κράσπεδο και τραυματίστηκε θανάσιμα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρώην νικήτρια του GNTM στην προσπάθειά της να αποφύγει τη μηχανή, έπεσε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, προκαλώντας μεγάλες ζημιές σε τέσσερα από αυτά. 

Το αυτοκίνητό της ντεραπάρισε κι ένα ακόμα ΙΧ κατέληξε σε δέντρο, μετά από καραμπόλα.

Το μοντέλο παρέμεινε στο σημείο και συνελήφθη. Υπεβλήθη σε αλκοτέστ που βγήκε καθαρό. Σε βάρος της δεν ασκήθηκε δίωξη, αφέθηκε ελεύθερη ενώ είναι σε εξέλιξη προκαταρκτική έρευνα.

Μοντέλο GNTM: «Είμαι σε σοκ», είπε ο πατέρας της 

Ο πατέρας της πρώην νικήτριας του GNTM μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και δήλωσε ότι βρίσκεται σε σοκ. 

«Δεν έχω μέχρι στιγμής επικοινωνήσει μαζί της, δεν μπορώ να την βρω στο τηλέφωνο. Για το συμβάν γνωρίζω αυτά που έγιναν γνωστά, έχω ενημερωθεί ότι η κόρη μου ενεπλάκη στο ατύχημα. Είμαι κι εγώ σοκαρισμένος, έμαθα ότι έκατσε εκεί η κόρη μου και προσπάθησε να δώσει τις πρώτες βοήθειες. Αυτό γνωρίζω. Τι να σας πω είμαι σε σοκ… », είπε και πρόσθεσε:

«Θα επικοινωνήσω και με περισσότερα άτομα για να μάθω ακριβώς τι έγινε. Είμαι στην Κέρκυρα, όπου και εργάζομαι εδώ στο νησί. Δίπλωμα έχει κανονικά η κόρη μου, απλά είναι μικρή ακόμα. Είναι 1,5 χρόνο στην Αθήνα. Οδηγούσε προσεχτικά. Προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί της». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top