Στον ανακριτή οι 4 κατηγορούμενοι για τον άγριο ξυλοδαρμό στην Αίγινα

Τι ισχυρίστηκαν

Απολογούνται απο το πρωί στην ανακρίτρια Πειραιά οι τέσσερις κατηγορούμενοι για τον άγριο ξυλοδαρμό της ξενοδόχου και του γιου της στην Αίγινα. Οι εικόνες από το βίντεο ντοκουμέντο που είχε φέρει στο φως το Star προκαλούν αποτροπιασμό.

Αίγινα: Βίντεο-ντοκουμέντο με την επίθεση που δέχθηκε η ξενοδόχος

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, ο πρώτος που ξεκίνησε την απολογία του είναι ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου στην Καλλιθέα που φέρεται να έδωσε την εντολή για το συμβόλαιο ξυλοδαρμού μητέρας και γιου, και ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες.

Το κατηγορητήριο είναι βαρύ, με συνολικά 12 κατηγορίες, μεταξύ των οποίων ακόμη και για απόπειρα ανθρωποκτονίας. 

Οι δύο φυσικοί αυτουργοί - οι άνδρες που διέπραξαν τον ξυλοδαρμό- παραδέχθηκαν ότι εκείνοι ήταν οι δράστες της επίθεσης, αλλά υποστήριξαν ότι δεν είχαν σκοπό να σκοτώσουν τη γυναίκα.

Ουσιαστικά αυτό που πρόδωσε τους δράστες ήταν τα τατουάζ, με χαρακτηριστικότερο εκείνο που απεικονίζει τον... Μίκυ Μάους. Οι δύο δράστες έφτασαν στον χώρο που είχαν σχεδιάσει για να επιτεθούν με ακάλυπτα τα πόδια τους, καθώς φορούσαν βερμούδες.

Πώς έγινε η άγρια επίθεση στην Αίγινα

Η επίθεση είχε γίνει στις 28 Αυγούστου 2021 στο ξενοδοχείο που διατηρούν μητέρα και γιος στην Αίγινα.

Στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας φαινόταν καρέ καρέ το σκηνικό του ξυλοδαρμού, ενώ ακούγονταν οι εκκλήσεις για βοήθεια από τα θύματα. 

Η επίθεση έγινε μπροστά στον γιο του ξενοδόχου, μόλις 4 ετών. Ο ξενοδόχος είχε πέσει μάλιστα πάνω στο παιδί, το οποίο τραυματίστηκε ελαφρά.

Αίγινα: «Μας επιτέθηκαν για να μας σκοτώσουν»

Και οι δύο είναι Έλληνες και έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν ο ένας για ξυλοδαρμό και ο άλλος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Καλλιθέα: Κατήγγειλε μπαρ για ηχορύπανση και την έστειλαν στην εντατική

Η ηλικιωμένη γυναίκα και ο γιος της είχαν προστριβές με τον έναν εκ των τεσσάρων κατηγορουμένων, καθώς έμεναν σε διαμέρισμα πάνω από το νυχτερινό κέντρο του εν λόγω άνδρα στην Καλλιθέα, και είχαν προχωρήσει σε καταγγελίες στην Αστυνομία για ηχορύπανση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top