Εύβοια: Μυστήριο με τον θάνατο 46χρονου κτηνοτρόφου

Οι αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα

Μυστήριο καλύπτει το θάνατο ενός κτηνοτρόφου 46 ετών στην Νότια Εύβοια. Ο άτυχος άνδρας είχε εξαφανιστεί πριν από πέντε ημέρες και τελικά εντοπίστηκε νεκρός σε χαράδρα 60 μέτρων κάτω από συνθήκες που διερευνώνται. 

Άνδρες της ΕΜΑΚ μεταφέρουν με φορείο τη σoρό του άτυχου Νίκου. Τον εντόπισαν νεκρό σε μια χαράδρα 60 μέτρων μετά από αναζήτηση ημερών. Η μητέρα του ήταν εκείνη που δήλωσε την εξαφάνισή του .

Το πρωί της Δευτέρας έφυγε από το σπίτι λέγοντας στη γυναίκα  ότι θα πάει στα πρόβάτά του και θα επιστρέψει. Η ώρα περνούσε και εκείνος ήταν άφαντο. Επιπλέον το κινητό του τηλέφωνο ήταν κλειστό.

Βίντεο-ντοκουμέντο από ληστεία σε γυμναστήριο της Καλογρέζας

Στην επιχείρηση ανεύρεσής του χρησιμοποιήθηκε ακόμα και drone με θερμική κάμερα αλλά και εκπαιδευμένοι σκύλοι. Τρεις ημέρες οι αρχές σάρωσαν την περιοχή κυρίως κοντά στο μαντρί που είχε τα πρόβατά του. Αρχικά εντοπίζουν το αυτοκίνητο του στο οποίο υπάρχουν προσωπικά του έγγραφα. Συγχωριανοί του συμμετέχουν στις έρευνες γνωρίζοντας το δρομολόγιο που ακολουθούσε στο βουνό .

Το θρίλερ μεγαλώνει καθώς ο κτηνοτρόφος γνώριζε καλά την περιοχή και που υπάρχουν απόκρημνα και επικίνδυνα μέρη. Εντοπίστηκε όμως νεκρός στη  χαράδρα κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες σε ένα σημείο μάλιστα που δεν συνήθιζε να πηγαίνει .

Δύο συλλήψεις για σεξουαλική κακοποίηση 12χρονης στην Αθήνα

Οι αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα. Ο ιατροδικαστής θα φωτίσει την αίτια θανάτου του και κυρίως αν υπάρχουν τραύματα πριν από την πτώση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top