Τραγωδία στη Λευκάδα: Νεκρός 4χρονος από τρακτέρ που οδηγούσε ο πατέρας του

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 16χρονος ξάδελφος του παιδιού

Ανείπωτη τραγωδία στη Λευκάδα. Νεκρό τετράχρονο αγοράκι σε τροχαίο με τρακτέρ. Σε σοβαρή κατάσταση ο 16χρονος ξάδελφός του.

Συγκλονισμένη είναι η Λευκάδα από την είδηση θανάτου ενός τετράχρονου παιδιού που σκοτώθηκε, όταν το τρακτέρ στο οποίο επέβαινε μαζί με τον πατέρα του εξετράπη της πορείας του.

Η τραγωδία σημειώθηκε στην Εγκλουβή στις 9 το βράδυ της Παρασκευής, όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, το τρακτέρ στο οποίο επέβαινε το παιδί μαζί με τον πατέρα του εξετράπη της πορείας του σε δύσβατο δρόμο για τον Άγιο Δονάτο

Σύμφωνα με το lefkadapress, στο αγροτικό όχημα επέβαινε και ένας 16χρονος, ξάδελφος του τετράχρονου και ανιψιός του οδηγού. Ο νεαρός νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος.

Ελαφριά τραυματισμένος και ο οδηγός, ο οποίος βρίσκεται στην αστυνομία και δίνει κατάθεση.

Η οικογένεια με καταγωγή από την Αλβανία έμενε τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην Καρυά. Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, ο τετράχρονος αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και οι γονείς του έδιναν «μάχη» για να του παρέχουν την απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το περιστατικό

Χθες, Παρασκευή (07.10.2022), το βράδυ, στην Επαρχιακή οδό Σύβρου - Καρυάς στη Λευκάδα, γεωργικός ελκυστήρας (τρακτέρ) που οδηγούσε 30χρονος αλλοδαπός, εκτράπηκε της πορείας του και κατέπεσε σε παρακείμενο χωράφι, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ανήλικου (4 ετών) που επέβαινε σε αυτό.

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος, διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Λευκάδας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top