Νέες προκλήσεις: Απειλούν Έβρο, Κύπρο και νησιά οι Τούρκοι

Στα χέρια του ελληνικού λιμενικού δουλέμποροι

Δεν έχουν τέλος οι τουρκικές προκλήσεις - Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Σε μόνιμο συναγερμό βρίσκονται οι δυνάμεις του λιμενικού στο Βόρειο Αιγαίο αφού οι τουρκικές προκλήσεις δεν έχουν τέλος.

Όπως θα δείτε στις αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισε το Star, η αποτελεσματικότητα των ελληνικών δυνάμεων φρενάρει τα σχέδια Ερντογάν.

Εκτός ορίων τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, στοχοποιούν την Κύπρο, τον Έβρο και τα νησιά μας. Άντρες του λιμενικού με τα όπλα στα χεριά μένουν γαντζωμένοι στο σκάφος και εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό κατά διακινητών στα ανοιχτά της Σάμου. 

τουρκια προκλησεις

Η Τουρκικη ακταιωρος λειτουργεί για ακόμα μια φορά ως ασπίδα στους δουλέμπορους και σπρώχνει ανυπεράσπιστους μετανάστες στα ελληνικά χωρικά ύδατα.

τουρκοι προκλησεις


Στο βουνό οι διακινητές αφήνουν τρεις άντρες κοντά σε στρατιωτική μονάδα της περιοχής. Δεν έχουν καμία σχέση με τους μετανάστες. Οι δυνάμεις του λιμενικού και της αστυνομίας κινητοποιούνται και συλλαμβάνουν τον διακινητή την ώρα που προσπαθεί να δραπετεύσει. 
Ελληνικά F16 επιστρέφουν μετά απο ακόμα μια καταδίωξη Τούρκων πιλοτών πάνω από το νησί στο Βόρειο Αιγαίο. 

λιμενικο

Drones, vip μετανάστες που φτάνουν δήθεν μόνοι τους με ταχύπλοα σε στρατιωτικές ζώνες της Σάμου. Τουρκικά μαχητικά και ακταιωροί που παρενοχλούν τα ελληνικά ταχύπλοα είναι η καθημερινότητα στην Σάμο. Οι Τούρκοι προσπαθούν με κάθε μέσο να κατασκοπεύσουν  το νησί και να ρίξουν λάσπη στην ελληνική πλευρά κατηγορώντας την στο θέμα των μεταναστών.

Οι κινήσεις των Τούρκων δείχνουν εκνευρισμό. Κρύβουν όμως και μεγάλο ενδιαφέρον για τον τρόπο και τον χρόνο που αντιδρά η ελληνική πλευρά. Αλώστε όπως λένε ξεκάθαρα πλέον στόχος δεν είναι η Αθηνά αλλά τρία σημεία που έχουν πιθανότητες να προκαλέσουν σοβαρό θερμό επεισόδιο

«Προφανώς θα είναι τα νησιά που βρίσκονται κοντά στις ακτές μας. Επίσης ένα δεύτερο κύριο σημείο  θα είναι η Κύπρος και η περιοχή των συνόρων , ο Έβρος» λέει Τούρκος αναλυτής. 

Υβριδικός πόλεμος: Τούρκοι χάκερς στοχεύουν τηλεπικοινωνίες και υποδομές

O υβριδικός πόλεμος των Τούρκων είναι ασταμάτητος με τους χάκερς να επιτίθενται όχι μόνο κατά στρατιωτικών προσώπων, αλλά και κατά ενεργειακών υποδομών της χώρας μας. 

Σύμφωνα  με το ρεπορτάζ του Άρη Λάμπου οι επιθέσεις Τούρκων χάκερς είναι σχεδόν καθημερινές σύμφωνα με ειδικούς στα θέματα κυβερνοασφάλειας.

Υπολογίζεται ότι τις τελευταίες 90 μέρες τουλάχιστον πέντε οργανισμοί του Δημοσίου έχουν γίνει στόχος κυβερνοεπιθέσεων  ενώ έχουν γίνει απόπειρες παραβίασης στους σέρβιρες μεγάλων εταιρειών τηλεπικοινωνίων και υποδομών.

Εδώ και εννέα μήνες οι Τούρκοι χάκερς εκτιμάται ότι έχουν προσπαθήσει να παραβιάσουν πάνω  από 100 λογαριασμούς και e-mail πολιτικών προσώπων και αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων  με σκοπό προφανώς την υποκλοπή πληροφοριών αλλά και τον εκφοβισμό.
 τουρκοι χάκερς

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top