Καβάλα: Τα τελευταία λόγια του δράστη - «Εδώ τελειώνει η αγάπη μας»

Σοκαριστικές φωτογραφίες από το μωρό με τσιμπήματα ψύλλων

Ο δράστης έπαιρνε το μωρό και το γυρνούσε βρώμικο και με τσιμπήματα από ψύλλους - Βίντεο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Συγκλονιστικά νέα στοιχεία έρχονται καθημερινά στο φως για την τραγική ιστορία που διαδραματίστηκε στην Καβάλα όπου ένας κτηνοτρόφος σκότωσε την πρώην σύντροφό του καθώς και το μόλις δέκα μηνών μωρό τους και αυτοκτόνησε.

Καβάλα: «Αν δε γυρίσω σε μία ώρα, έλα να με πάρεις» - Φοβόταν η Άννα

Νέα στοιχεία για το έγκλημα στην Καβάλα που πάγωσε την Ελλάδα, φέρνει στο φως το Star. Ο δικηγόρος της άτυχης Άννας αποκαλύπτει ότι ο δράστης λίγο πριν χωρίσουν ζητούσε από την κοπέλα να του δώσει τα χρήματα που είχε πάρει από μία κληρονομιά.

Το σοκ για την Άννα ήταν μεγαλύτερο όταν μετά το χωρισμό, το μωράκι της επέστρεφε από τον πατέρα του βρώμικο και με τσιμπήματα από ψύλλους. Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα είναι αποκαλυπτικά.  

Μωρό Καβάλα ψύλλους
Είναι οι εικόνες που αντίκρυζε η Άννα όταν ο μικρός Στέλιος επέστρεφε από την καλύβα του πατέρα του μετά το χωρισμό. Τα σημάδια από τα τσιμπήματα των ψύλλων είναι φανερά σε όλο το κορμάκι του.Το φορμάκι του μωρού βρώμικο. 

φορμακι μωρου

Ο δράστης εκμεταλλευόταν οικονομικά  την 31χρονη από την πρώτη στιγμή που τη γνώρισε .Στην αρχή του έδωσε 5.000 ευρώ, ανακαίνισε το σπίτι στο χωριό, πλήρωνε σχεδόν τα πάντα .Μέχρι τελευταία στιγμή της ζητούσε χρήματα.

«Θα έπαιρνε περίπου 13 με 15 χιλιάδες από ένα ποσοστό από την κληρονομιά από τη γιαγιά και μάλιστα της πρότεινε ο ίδιος τα λεφτά που θα πάρει από τη Γερμανία ‘φέρτα για να αγοράσω και άλλα κατσίκια παραπάνω’» περιγράφει ο Μάρκος Αποστολίδης, δικηγόρος της Άννας.

Στη δίκη για την επιμέλεια του παιδιού μάρτυρας κατέθεσε ότι ο δράστης δεν πήγε την Άννα στο μαιευτήριο για να γεννήσει γιατί είχε δουλειά. Ούτε την επισκέφθηκε αφού γέννησε.

Στο δικαστήριο δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα, η άτυχη κοπέλα ζητούσε 300 ευρώ διατροφή με το δράστη να ζητά από την πλευρά του συνεπιμέλεια για το μωράκι. Ο δικηγόρος του δράστη αποκαλύπτει στο Star την τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί του την προηγούμενη ημέρα από το έγκλημα. 

«Ούτε μπροστά μου διατύπωσε κάποια απειλή και βεβαίως το γεγονός ότι την προηγούμενη κιόλας ημέρα σκεφτόταν τι θα γίνει με τα φορολογικά παραστατικά μου δίνει την εντύπωση ότι ότι συνέβη ήταν κάτι το οποίο το δούλεψε μόνος του στο μυαλό του το προηγούμενο βράδυ» αναφέρει ο δικηγόρος του 56χρονου.

Τραγικό πρόσωπο η μητέρα της Άννας. Ανέβασε στο προφίλ στο facebook αυτή τη φωτογραφία αποχαιρετώντας το κορίτσι της και τον εγγονό της.

Άννα με μωρο

Καβάλα: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν γεννήθηκε το παιδί»

«Είναι μόνος του υπεύθυνος για πάνω από 1000 ζώα. Το πρωί διανέμει σχεδόν 300 κιλά ζωοτροφών. Ο χειμώνας μπορεί να είναι δύσκολος στα βουνά. Κάτω από τους μείον 20 βαθμούς και το χιόνι μέχρι το γόνατο. Δεν έχει μια μέρα ελεύθερη όλο το έτος. Πρέπει να πάει στα ζώα καθημερινά» έγραφε η 30χρονη για τον δολοφόνο αυτής και του παιδιού του στο λεύκωμά της σύμφωνα με το Mega.

Δολοφόνος Καβάλα

Καβάλα: Ξεσπά η μάνα της 31χρονης - «Η κόρη μου τον πλήρωνε και τον τάιζε»


«Σε αυτό το δωμάτιο γνωρίστηκα με την Άννα, σε αυτό το δωμάτιο ερωτευτήκαμε και ανταλλάξαμε το πρώτο μας φιλί. Εδώ αρχίζει η αγάπη μας και εδώ τελειώνει» ήταν τα λόγια που βρέθηκαν γραμμένα σε κομμάτι χαρτί που βρήκε ο ξάδερφος του κτηνοτρόφου όταν τους εντόπισε νεκρούς.

Έγκλημα Καβάλα: Ούτε ο πατέρας του 57χρονου δεν πήγε στην κηδεία του

κτηνοτροφος αννα

Καβάλα: Το χρονικό της τραγωδίας

Το διπλό φονικό έγινε νωρίς το πρωί της Παρασκευής. Ο 56χρονος κάλεσε την πρώην σύντροφό του να πάει στο μαντρί, μαζί με το παιδί.  

Καβάλα: Σκότωσε πρώτα το βρέφος για να το δει νεκρό η μάνα του

Κάποια στιγμή τηλεφώνησε σε έναν ξάδελφό του που έχει επίσης στάβλο εκεί κοντά και του ζήτησε επιτακτικά να πάει εκεί.

Πλησιάζοντας το μαντρί ο ξάδελφος άκουσε τρεις πυροβολισμούς και φτάνοντας στο σημείο βρήκε νεκρούς τον 56χρονο, την πρώην σύντροφό του και το μωράκι τους. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top