Καβάλα: «Αν δε γυρίσω σε μία ώρα, έλα να με πάρεις» - Φοβόταν η Άννα

Οι τελευταίες κουβέντες της 31χρονης σε γειτόνισσά της

Ανοίγουν τα στόματα στη Λεκάνη Καβάλας, όπου γράφτηκε η οικογενειακή τραγωδία με τη δολοφονία της 31χρονης και του δέκα μηνών μωρού της από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. 

Καβάλα: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν γεννήθηκε το παιδί»

Γείτονες της άτυχης γυναίκας μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αποκαλύπτοντας ότι ο 57χρονος είχε απειλήσει πολλές φορές την 31χρονη ότι θα τη σκοτώσει αν έφευγε για Γερμανία, όμως κανείς δεν περίμενε ότι θα κάνει πράξη τις απειλές του. 

Η Άννα και ο δολοφόνος της στην Καβάλα

Γείτονες είπαν ότι ο 57χρονος είχε απειλήσει πολλές φορές την Άννα ότι θα την σκοτώσει αν φύγει για Γερμανία

«Η Άννα ήταν υπόδειγμα ανθρώπου. Πολύ καλή ψυχή, μορφωμένη, γνώρισε τον δράστη εδώ στο χωριό όταν ήρθε να κάνει το βιβλίο της. Αυτός ερχόταν τακτικά στο σπίτι που έμενε η Άννα κι έπαιρνε το παιδί. Γνωρίζω ότι μια φορά την απείλησε και το άκουσα κι η ίδια. Της είχε πει “Άννα μη μου τη βιδώσει και σκοτώσω το παιδί κι εσένα μαζί και μετά θα σκοτωθώ κι εγώ”», είπε μια γειτόνισσα της 31χρονης. 

Καβάλα: Ξεσπά η μάνα της 31χρονης - «Η κόρη μου τον πλήρωνε και τον τάιζε»

Τις απειλές επιβεβαίωσε μια ακόμα κάτοικος, η οποία ήταν και η τελευταία με την οποία μίλησε η άτυχη γυναίκα πριν πάει στη στάνη για να συναντήσει τον 57χρονο. 

«Ήμουν η τελευταία που την είδα το πρωί. Της είπα να μην πάει να τον βρει. Μου είπε ότι θα πήγαινε για να μην τον εξαγριώσει. Της ξαναείπα “μην πας, τι θα πας να κάνεις εκεί” και μου είπε ότι αν σε μία ώρα δε γύριζε να πήγαινα με τον άντρα μου να την πάρουμε από το μαντρί», είπε η γυναίκα. 

Ο 57χρονος δολοφόνος στην Καβάλα

Γείτονες είπαν πως έλεγαν στην 31χρονη να επιστρέψει στη Γερμανία, μακριά από τον 57χρονο

Σύμφωνα με την ίδια είχαν πολύ μεγάλη διαφορά ηλικίας, ενώ και ο χαρακτήρας του ήταν περίεργος και προσπαθούσαν να της δείξουν τι άνθρωπος ήταν. 

Έγκλημα Καβάλα: Ούτε ο πατέρας του 57χρονου δεν πήγε στην κηδεία του

Οι άνθρωποι που τη γνώριζαν είχαν καταλάβει τον τελευταίο καιρό ότι η Άννα ήταν αρκετά αγχωμένη και φοβισμένη. 

«Δεν της φερόταν καλά. Εμείς τη συμβουλεύαμε να πάρει το παιδί και να φύγει στη Γερμανία. Αφού δεν τα έβρισκαν, δεν είχε λόγο να κάτσει στο χωριό, τι να έκανε εδώ πέρα, μικρό κοριτσάκι ήταν», είπε ένας ακόμα γείτονας της 31χρονης. 

31χρονη

Η 31χρονη δεν πίστευε ότι ο 57χρονος θα της έκανε κακό

Πάντως κανείς δεν πίστευε πως ο 57χρονος θα μπορούσε να κάνει κακό στο παιδί του και στην πρώην σύντροφό του, αν και ήταν αντικοινωνικός σαν χαρακτήρας κι εριστικός. Δεν είναι τυχαίο ότι εδώ και πολύ καιρού δεν είχε καμία επαφή τόσο με τον πατέρα του που έμενε ακριβώς δίπλα, όσο και με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του από τον προηγούμενο γάμο του.

Καβάλα: Σκότωσε πρώτα το βρέφος για να το δει νεκρό η μάνα του

Αυτό που φοβόταν ο 57χρονος ήταν ότι η Άννα θα επιστρέψει στη Γερμανία μαζί με το παιδί και ότι δε θα το ξαναέβλεπε. Όμως οι φόβοι του, σύμφωνα με τον δικηγόρο της 31χρονης, ήταν αβάσιμοι, καθώς είχε σκοπό να πάει στη Γερμανία για να τακτοποιήσει κάποιες κληρονομικές της υποθέσεις και θα επέστρεφε στο χωριό για να μπορεί να βλέπει το παιδί τους. 

Ο 57χρονος φαίνεται ότι δεν πίστεψε όσα του είπε η πρώην σύντροφός του κι έτσι προχώρησε στα φρικτά σχέδιά του, σοκάροντας το πανελλήνιο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top