Καβάλα: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν γεννήθηκε το παιδί»

«Ήταν εριστικός και αντικοινωνικός. Δεν είχε επαφή με τα παιδιά του»

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινή γνώμη από την αυτοκτονία και τη διπλή δολοφονία μητέρας και παιδιού από τον πρώην σύντροφό της στην Καβάλα

Καβάλα: Ξεσπά η μάνα της 31χρονης - «Η κόρη μου τον πλήρωνε και τον τάιζε»

Τους τελευταίους μήνες το ζευγάρι ήταν σε διάσταση και η 31χρονη Άννα έμενε μαζί με το 11 μηνών μωρό της στο σπίτι του παππού της. Ταυτόχρονα, βρισκόταν στα δικαστήρια με τον πρώην σύντροφό της για την επιμέλεια του παιδιού, ενώ είχε βρει κι ένα σπίτι στο χωριό, όπου θα έμενε με το παιδί της από τον Οκτώβριο.

Όμως όλα ανατράπηκαν, καθώς ο 57χρονος κτηνοτρόφος έκοψε το νήμα της ζωής της πρώην συντρόφου του και του παιδιού του με τον πιο σκληρό τρόπο. 

Η 31χρονη με τον πρώην σύντροφό της στην Καβάλα

Τα προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού στην Καβάλα ξεκίνησαν όταν γεννήθηκε το μωρό τους

Όπως είπε στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος της 31χρονης, Μάρκος Αποστολίδης, τα προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού ξεκίνησαν πριν από δέκα μήνες, όταν γεννήθηκε το παιδί. Η Άννα δεν ήθελε να μεγαλώσει το μωρό τις μέσα στις πρωτόγονες συνθήκες που ζούσε ο 57χρονος, με υποτυπώδεις συνθήκες υγιεινής και ιδιαίτερα φτωχικές συνθήκες. 

Έγκλημα Καβάλα: Ούτε ο πατέρας του 57χρονου δεν πήγε στην κηδεία του

Όπως είπε, ο δράστης κι αυτόχειρας, αν και είχε αρκετά ζώα, είχε πενιχρό εισόδημα και χρέη, με αποτέλεσμα η πρώην σύντροφός του να  τον συντηρεί οικονομικά, ενώ της έστελνε χρήματα κάθε μήνα και η μητέρα της, περίπου 200 ευρώ. 

Ο 57χρονος κτηνοτρόφος στην Καβάλα

Ο 57χρονος κτηνοτρόφος είχε πολλά χρέη, σύμφωνα με τον δικηγόρο της 31χρονης, και τον συντηρούσε η πρώην σύντροφός του 

Η Άννα είχε απευθυνθεί σε εκείνον ώστε να διευθετήσει το ζήτημα της επιμέλειας του παιδιού, αποκαλύπτοντας ότι όταν πήγε στο γραφείο του έδειχνε φοβισμένη, καθώς υπήρχαν απειλές από την πλευρά του δράστη. 

Καβάλα: Σκότωσε πρώτα το βρέφος για να το δει νεκρό η μάνα του

«Ήταν ένας εριστικός και αντικοινωνικός άνθρωπος. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν είχε καμία επαφή με τον πατέρα του και τα παιδιά του», είπε ο κ. Αποστολίδης. 

Η 31χρονη που δολοφονήθηκε στην Καβάλα

Όταν γέννησε το μωρό της δεν ήθελε να το μεγαλώσει στις πρωτόγονες συνθήκες στις οποίες ζούσε ο σύντροφός της

Η 31χρονη τον είχε ενημερώσει ότι θα πήγαινε στη Γερμανία για να τακτοποιήσει κάποιες κληρονομικές της υποθέσεις και θα επέστρεφε στο χωριό, όμως ο 57χρονος πίστευε ότι θα φύγει μόνιμα με το παιδί και δε θα καταφέρει να το ξαναδεί. 

Σπαράζει η Καβάλα: Την οδήγησε στο μαντρί για να την εκτελέσει με το μωρό

«Η Άννα δεν ήθελε να μείνει στη Γερμανία, θα επέστρεφε γιατί είχε νοικιάσει και σπίτι στο χωριό. Νομίζω ότι περισσότερο τον ένοιαζε να μη χάσει εκείνη, παρά το παιδί», είπε ο κ. Αποστολίδης. 

Ο 57χρονος δολοφόνος

Ο 57χρονος είχε προσχεδιάσει το έγκλημα, σύμφωνα με τον δικηγόρο του θύματος

Καβάλα: «Αν πάρεις το παιδί θα σας σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω»

Μίλησε, τέλος, για ένα προμελετημένο έγκλημα, καθώς ο δράστης πυροβόλησε πρώτα πισώπλατα το μωρό με σκάγια για πουλιά, ώστε να πληγώσει την πρώην σύντροφό του και στη συνέχεια άλλαξε σκάγια για αγριογούρουνα και πυροβόλησε κι εκείνη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top