Κρήτη-βιασμός 13χρονης: «Η κόρη μου φτιάχνει ιστορίες», λέει η μητέρα

«Του έλεγε "μπαμπάκα μου, μπαμπακούλη μου σ' αγαπώ"»

Έναν εφιάλτη φαίνεται πως ζούσε τα τελευταία δύο χρόνια μία 13χρονη μαθήτρια, στην Κρήτη. Η ανήλικη κατήγγειλε πως ο πατριός της τη βίαζε. Μάλιστα, την τελευταία φορά η μητέρα της ήταν στο μαιευτήριο και έφερνε στον κόσμο το παιδί του. Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ η μητέρα δεν στηρίζει το κορίτσι.

Κρήτη: Βίασε την κόρη της συντρόφου του, όταν εκείνη γεννούσε το παιδί τους

Μία μαθήτρια, 13 χρόνων, στην Κρήτη κατήγγειλε πως ο πατριός της τη βίαζε. Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ενώ η μητέρα της ισχυρίζεται πως το παιδί της λέει ψέματα. 

Για δύο ολόκληρα χρόνια, από το καλοκαίρι του 2020, το ανήλικο κορίτσι, όπως κατήγγειλε, ζούσε μία πραγματική κόλαση στα χέρια του πατριού της, του ανθρώπου που τη μεγάλωνε. Η μαθήτρια αποκάλυψε σε μια καθηγήτριά της, τον Γολγοθά που ανέβαινε.

Κρήτη βιασμός 13χρονης

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο 46χρονος τη βίαζε μέσα στο σπίτι τους μία φορά την εβδομάδα. Η τελευταία φορά ήταν την περασμένη Κυριακή, την ημέρα που η μητέρα της έφερνε στον κόσμο το παιδί του πατριού της.  Όμως, η μητέρα της, δίνει άλλη εκδοχή στα γεγονότα. 

Κρήτη: Mητέρα 13χρονης: «Η κόρη μου δημιουργεί ιστορίες - Ήμουν συνέχεια στο σπίτι»

«Ήρθαν στη ζωή μου τα πάνω κάτω. Εγώ πιστεύω ότι το παιδί απλά είχε πάντα τάσεις στο να λέει ψέματα και να δημιουργεί ιστορίες. Απλά τώρα πιστεύω ότι το παιδί χρειάζεται κάποια βοήθεια, να πέσουμε όλοι από πάνω της, να τη στηρίξουμε, να τη βοηθήσουμε, ό,τι χρειαστεί. Ήμουν και θα είμαι πάντα δίπλα της» λέει η μητέρα της μαθήτριας.

«Ήμουν 24 ώρες το 24ωρο στο σπίτι, δε δούλευα. Απλά σας λέω, το παιδί αυτό πάντα είχε ζήλια. 

- Είχατε παρατηρήσει εσείς ότι κάτι δεν πάει καλά;

- Όχι, όχι, όχι, ποτέ, ποτέ. Αντιθέτως, "μπαμπάκα μου, μπαμπακούλη μου σ' αγαπώ το ένα, το άλλο"» υποστηρίζει η μητέρα της 13χρονης. 

Χαλκιδική: 24χρονος επιτέθηκε και βίασε ανήλικη σε ερημική παραλία

Ο 46χρονος μέχρι και τη στιγμή της σύλληψής του βρισκόταν στο σπίτι με τη γυναίκα του και το νεογέννητο. Μαζί τους ήταν και τα υπόλοιπα παιδιά τους. 

Στον 46χρονο ασκήθηκε δίωξη για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και θα απολογηθεί την Πέμπτη στον ανακριτή. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top