«Μην αθωώσετε τον γιο μου!» φώναζε μητέρα-Την «κατακεραύνωσε» η εισαγγελέας

Απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στο Τριμελές Αυτόφωρο

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στις δικαστικές αίθουσες του Τριμελούς Αυτοφώρου. Ένας 19χρονος μηνύθηκε από την ίδια του τη μητέρα, επειδή «προκαλούσε φθορές στο σπίτι της». Μάλιστα στο άκουσμα της πρότασης της εισαγγελέως για αθώωση του γιου της, η μητέρα επέμενε «Μην τον αθωώσετε!».

Θεσσαλονίκη: Μήνυση από τους γονείς της αδικοχαμένης 15χρονης

Η ιστορία εκτυλίχθηκε στα Δυτικά προάστια. Ο νεαρός μηνύθηκε από την μητέρα του γιατί, όπως υποστήριξε, ο γιος της προκάλεσε φθορές στο σπίτι της.

Σύμφωνα με το dikastiko.gr, μόλις κάθισε στο εδώλιο ο 19χρονος και η εισαγγελέας περιέγραψε την κατηγορία, στην αίθουσα του Αυτοφώρου επικράτησε νεκρική σιγή.

Τα βλέμματα αρχικά ήταν οργισμένα  προς την πλευρά της μητέρας, ενώ όσο προχωρούσε η διαδικασία, το ακροατήριο άρχισε να συγκινείται και να ξεσπά σε δάκρυα. Ο 19χρονος περιέγραψε την ιστορία του: Όπως είπε, η μητέρα του «δεν τον ήθελε στο σπίτι της».

Πρώην παίκτης ριάλιτι: «Σαουδάραβας μου έδινε 5.000 ευρώ για ραντεβού»

Όπως είπε ο νεαρός, οι γονείς του είναι χωρισμένοι και επέλεξε κάποια στιγμή να μείνει στο σπίτι της μητέρας του γιατί το σχολείο του ήταν ακριβώς απέναντι.

Από την πλευρά της, ωστόσο, η μητέρα ισχυρίστηκε πως ο 19χρονος προκαλούσε φθορές στο σπίτι και πως ο γιος της αρνείτο να κάνει εξέταση αίματος για να διαπιστώσει αν κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

«Μια μέρα έσπασε τη μπαλκονόπορτα και τηλεφώνησα στην αστυνομία», υποστήριξε η μητέρα.

19χρονος: «Όταν πήγα να μείνω στο σπίτι της, άρχισε το μαρτύριο μου»

«Η μητέρα μου δε με ήθελε στο σπίτι και όταν πήγα να μείνω σε εκείνην για να είμαι κοντά στο σχολείο, άρχισε το μαρτύριο μου», περιέγραψε ο 19χρονος.

«Κάποια στιγμή ενώ είχα βγει στο μπαλκόνι με έκλεισε έξω. Με άφησε εκεί να κοιμάμαι σε έναν καναπέ που υπήρχε. Ευτυχώς έκανε ζέστη, αλλά φοβόμουν όταν αρχίσει το κρύο, τι θα κάνω. Της ζητούσα να μου ανοίξει αλλά μάταια. Κάποια στιγμή δεν άντεξα και έσπασα την πόρτα για να πάω στην τουαλέτα».

Στο δικαστήριο επικρατούσε σιγή με τους δικαστές και το ακροατήριο να παρακολουθούν συγκινημένοι.

«Καταπέλτης» η εισαγγελέας

Η εισαγγελέας ήταν ξεκάθαρη: «Δεν είναι δυνατόν να συμπεριφέρεστε έτσι σε ένα παιδί. Έχετε ευθύνη ως μητέρα», είπε η εισαγγελέας απευθυνόμενη στη μητέρα του 19χρονου. «Αν και είναι κοντά στο σχολείο το σπίτι της μητέρας σου, να πας να ζήσεις με τον πατέρα σου», είπε στον 19χρονο ζητώντας την αθώωσή του.

«Μην τον αθωώσετε», ήταν εκείνη τη στιγμή η οργισμένη αντίδραση της μητέρας, όμως... η επιθυμία της δεν εισακούστηκε αφού οι δικαστές αθώωσαν τον νεαρό.

«Κάποιες γυναίκες δεν μπορούν να κάνουν παιδιά και σεις του συμπεριφέρεστε έτσι», κατέληξε η εισαγγελέας απευθυνόμενη στη μητέρα του 19χρονου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top