Καβάλα: Ο καβγάς που «όπλισε» το χέρι του 25χρονου

Πήρε προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί αύριο

Στον ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα ο 25χρονος που ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον 52χρονο στην Καβάλα. Ο δικηγόρος του υποστήριξε ότι αφορμή για να γίνει το κακό ήταν ένας καβγάς του αδελφού του με το θύμα. Ο δράστης ταράχθηκε πάρα πολύ όταν το έμαθε κι αποφάσισε να σκοτώσει τον 52χρονο. Δηλώνει μετανιωμένος.

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε σήμερα ο 25χρονος από την Καβάλα, ο οποίος ομολόγησε ότι έστησε καρτέρι και δολοφόνησε τον 52χρονο την ώρα που πήγαινε στη δουλειά του. 

Έγκλημα Καβάλα: «Ήθελα να τον εκφοβίσω και όχι να τον σκοτώσω»

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης ισχυρίστηκε ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει το θύμα, αλλά μόνο να το φοβίσει, ενώ υποστήριξε ότι του ασκούσε bullying όταν δούλευαν μαζί κι ευθυνόταν για την απόλυσή του. Ζήτησε και πήρε αναβολή, ώστε να απολογηθεί αύριο στις 13:00 για τις πράξεις του. 

Ο 25χρονος δολοφόνος της Καβάλας

Ο 25χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 52χρονο στην Καβάλα

Ωστόσο αυτό που «όπλισε» το χέρι του, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Μ. Βονικάκη, ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στον Σπύρο Λάμπρου, ήταν ένας καβγάς που είχε ο αδελφός του δράστη με το θύμα το προηγούμενο βράδυ. 

Ο αδελφός του δράστη, όπως και το θύμα ήταν κυνηγός. Το προηγούμενο βράδυ ζήτησε από τον 52χρονο να βρεθούν για να συζητήσουν για το κυνήγι. Κάποια στιγμή, το θύμα ζήτησε τον σκύλο του, όμως ο αδελφός του 25χρονου αρνήθηκε, θυμίζοντας στον 52χρονο την κακοποιητική συμπεριφορά που είχε προς τον αδελφό του, όταν εργάζονταν στην ίδια επιχείρηση.

Καβάλα: Ο άγνωστος καβγάς για τον σκύλο - «Δεν ήθελα να τον σκοτώσω»

Ο κ. Βονικάκης, υποστήριξε ότι ο 25χρονος ήταν πάρα πολύ ταραγμένος το βράδυ που έμαθε για τον καβγά και σε συνδυασμό με όσα ισχυρίζεται ότι είχε περάσει από τον 52χρονο είχε σαν αποτέλεσμα να θολώσει το μυαλό του και να κάνει ό,τι έκανε. 

Καβάλα έγκλημα

Ένας καβγάς που είχε ο αδελφός του δράστη με τον θύμα, όπλισε το χέρι του 25χρονου

Πρόσθεσε ακόμα ότι το όπλο, που κατείχε νόμιμα ο αδελφός του, το πήρε κρυφά από το πατρικό του σπίτι, χωρίς να το γνωρίζει κανείς. 

Καβάλα: Αυτός είναι ο 25χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία του 52χρονου

Ο δικηγόρος του σημείωσε πως ο πελάτης του δηλώνει μετανιωμένος και πως αν μπορούσε θα γύριζε τον χρόνο πίσω και δε θα πατούσε την σκανδάλη.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης έστησε καρτέρι στον 52χρονο τα ξημερώματα της 16ης Σεπτεμβρίου έξω από το εργοστάσιο μαρμάρων, όπου εργαζόταν. Μόλις βγήκε από το αυτοκίνητό του τον πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα από απόσταση περίπου δέκα μέτρων. Το «εννιάβολο» φυσίγγι για αγριογούρουνα που χρησιμοποίησε, προκάλεσε επτά τραύματα στο θύμα, ένα από τα οποία στην καρδιά. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top