Καβάλα: Ο άγνωστος καβγάς για τον σκύλο - «Δεν ήθελα να τον σκοτώσω»

Τι ισχυρίστηκε ο 25χρονος καθ'ομολογίαν δολοφόνος του 52χρονου

Στα χέρια της αστυνομίας μετά από επτά ημέρες έπεσε ο δολοφόνος του 52χρονου εργοδηγού στην Καβάλα. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 25χρονο, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε πως εκείνος σκότωσε τον άτυχο άνδρα, επειδή τον θεωρούσε υπαίτιο για την απόλυσή του. Ο καβγάς για τον σκύλο που στάθηκε αφορμή για το στυγερό έγκλημα.

Καβάλα: Αυτός είναι ο 25χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία του 52χρονου

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος του 52χρονου στην Καβάλα. Ο άνδρας αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική διάθεση και παράνομης οπλοχρησίας οπλοφορίας. 

Έγκλημα Καβάλα: Ομολόγησε 25χρονος - «Μου έκανε bullying»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει, αλλά να τον εκφοβίσει. Αιτία, όπως ανέφερε, ήταν η διένεξη που είχε το θύμα με τον αδερφό του δράστη το προηγούμενο βράδυ.

Καβάλα

Καβάλα: Αφορμή του εγκλήματος ο καβγάς για τον σκύλο

Θύτης και θύμα ήταν κυνηγοί. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Ραλλιώ Λεπίδου, του είχε ζητήσει να βρεθούν το προηγούμενο βράδυ για το κυνήγι. Κάποια στιγμή, το θύμα ζήτησε τον σκύλο του, όμως εκείνος αρνήθηκε, θυμίζοντας στον 52χρονο την κακοποιητική συμπεριφορά που είχε προς τον αδελφό του, όταν εργάζονταν στην ίδια επιχείρηση.

Όταν επέστρεψε στο σπίτι, ο δράστης πληροφορήθηκε για τον καβγά, άρπαξε την καραμπίνα του αδερφού του, την οποία κατέχει νόμιμα και πήγε να συναντήσει το θύμα. 

Καβάλα έγκλημα

Καβάλα: Τι ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος 

Ο 25χρονος φέρεται να ομολόγησε πως εκείνος σκότωσε τον άτυχο άνδρα, επειδή τον θεωρούσε υπαίτιο για την απόλυσή του.  

Πριν από μερικούς μήνες απολύθηκα και θεωρούσα πως υπεύθυνος για αυτό ήταν ο 52χρονος. Όσο διάστημα εργαζόμουν στο μαρμαράδικο μου ασκούσε bullying. 

Καβάλα δολοφονία

Από την πλευρά της, η εταιρεία στην οποία δούλευε ισχυρίζεται ότι ο 25χρονος αποχώρησε οικειοθελώς:

«Ο συγκεκριμένος εργαζόμενος αποχώρησε οικειοθελώς, ενημέρωσε μία εβδομάδα πριν ότι θα δουλέψει αλλού, έφυγε με καλές συνθήκες και μπορούσε αν ήθελε να ξαναζητήσει δουλεια», αναφέρει.

Καβάλα: «Ήμασταν μαζί το βράδυ και το πρωί τον δολοφόνησαν»

Φανερά συγκλονισμένος είναι ο κολλητός φίλος του θύματος που μίλησε στη Ραλλιώ Λεπίδου για το τελευταίο βράδυ που πέρασαν μαζί. 

«Μαζί μπύρα πίναμε το τελευταίο βράδυ της ζωής του και με κέρασε και τις μπύρες, δύο ήπια εγώ, μία ήπιε εκείνος. Δεν έδειχνε προβληματισμένος για κάτι, φαινόταν χαρούμενος. Δηλαδή Πέμπτη βράδυ μαζί ήμασταν, Παρασκευή πρωί με πήρανε τηλέφωνο ότι σκότωσαν το Νικηφορίδη. Μου κόπηκαν τα πόδια», ανέφερε.

Καβάλα: Το πάθος του για τις μηχανές «πρόδωσε» τον δράστη

Πάθος με τις μηχανές είχε ο νεαρός καθ ομολογίαν δράστης στην Καβάλα. Τραγική ειρωνία είναι ότι αυτό το πάθος τον πρόδωσε. Μέσα από τις αναρτήσεις του στα social media, οι αρχές τον ταυτοποίησαν, καθώς με τη μηχανή του διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ανέβαζε συνεχώς φωτογραφίες: να κάνει σούζες, να στέκεται πάνω σε μηχανή, να ποζάρει μπροστά της. Καμάρωνε για το πάθος του.

Καβάλα - δολοφονός 52χρονου

Οι αστυνομικοί έκαναν φύλλο και φτερό το προφίλ του. Η μηχανή που πόζαρε ήταν αυτή που φαινόταν στις κάμερες ασφαλείας.

Ο 25χρονος πήρε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top