Έγκλημα Καβάλα: «Ήθελα να τον εκφοβίσω και όχι να τον σκοτώσω»

Την ερχόμενη εβδομάδα θα απολογηθεί στον ανακριτή

«Ήθελα να τον εκφοβίσω και όχι να τον σκοτώσω», είπε στους αστυνομικούς ο 25χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία του 52χρονο στην Καβάλα.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα απολογηθεί στον ανακριτή ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με δόλο ενώ θα εξηγήσει και το κίνητρο αυτού του εγκλήματος που φέρεται να είναι όπως ισχυρίζεται η κακοποιητική συμπεριφορά του θύματος.

Σύμφωνα με την υπερασπιστική γραμμή, ο 25χρονος δράστης «δεν γνώριζε όχι από κυνήγι, δεν γνώριζε να κρατάει όπλο» ενώ επιμένει στον ισχυρισμό για bullying που είχε δεχθεί από το θύμα.

Ο δικηγόρος του δράστη, απέφυγε να αναφερθεί στα όσα είχαν ακουστεί αρχικά ότι το θύμα ευθύνεται για την απόλυσή του από το εργοστάσιο, ωστόσο μίλησε για προστριβές που είχε ο 52χρονος με τον αδελφό του δράστη με τον οποίο γνωρίζονταν από το κυνήγι. «Αυτός (σ.σ. ο αδελφός του δράστη) ήταν που είχε φιλικές σχέσεις με το θύμα αλλά και προστριβές» είπε. Σύμφωνα με τον ίδιο η αφορμή για την δολοφονία ήταν ένας «έντονος λεκτικός διαπληκτισμός» που είχε ο αδερφός του 25χρονου δράστη με το 52χρονο θύμα το βράδυ πριν την δολοφονία τα ξημερώματα της Δευτέρας (19/09). «Αυτό μεταφέρθηκε στον δράστη και αυτό τον οδήγησε να πυροβολήσει» υποστήριξε ο δικηγόρος του δράστη.

Όπως είπε, ο 25χρονος «μετάνιωσε, είναι συντετριμμένος» προσθέτοντας, ωστόσο, ότι «δεν υπάρχει βρασμός ψυχής, δεν θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το άσπρο-μαύρο». Επιχειρώντας, δε, να περιγράψει τον πελάτη του ως έναν φιλήσυχο νεαρό είπε ότι «δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αρχές και οι αστυνομικοί έχουν πέσει από τα σύννεφα για τον πελάτη μου».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top