Καβάλα: «Αισθάνομαι πως οδήγησα το παιδί μου στον θάνατο»

Η 23χρονη πέθανε μετά από επέμβαση στην καρδιά

Μια 23χρονη κοπέλα στην Καβάλα υποβλήθηκε σε επέμβαση στην καρδιά της, όμως υπήρξαν επιπλοκές με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Οι γονείς της, που μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», έχουν ζητήσει εισαγγελική παρέμβαση για να μάθουν από τι πέθανε η κόρη τους. 

καβάλα θάνατος 23χρονης

Η 23χρονη πέθανε τον περασμένο Αύγουστο έπειτα από μια επέμβαση καρδιάς. 

Αντιμετώπιζε ένα εκ’ γενετής πρόβλημα με την καρδιά της, το οποίο όμως δεν την εμπόδιζε να έχει μια φυσιολογική ζωή. Δε χρειάστηκε ποτέ να λάβει φαρμακευτική αγωγή. Σε ηλικία 23 ετών υποβλήθηκε σε επέμβαση με την προοπτική να βελτιώσει την ποιότητα ζωή της.

Μόλις μιάμιση ώρα μετά την επέμβαση η οικογένειά της έμαθε πως υπήρξε επιπλοκή, με αποτέλεσμα η νεαρή κοπέλα να μείνει εγκεφαλικά νεκρή και να καταλήξει στις 16 Αυγούστου. 

Καβάλα: Πίσω από τη δολοφονία μπορεί να κρύβεται ερωτική αντιζηλεία

Οι γονείς της έδωσαν κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα για να γίνει ιατροδικαστική εξέταση και ζήτησαν εισαγγελική παρέμβαση για να βρουν απαντήσεις.

Το νοσοκομείο απάντησε πως υπήρχε κίνδυνος 2% για επιπλοκή κάτι που, όπως λένε, οι γονείς της κοπέλας δεν τους είχε πει κανείς προτού να αποφασίσουν να υποβληθεί η 23χρονη στη συγκεκριμένη επέμβαση.

Καβάλα θάνατος 23χρονης

«Ποτέ δε μας έβαλαν αυτό το πράγμα μέσα στο μυαλό μας» είπε η μητέρα της. «Μας έλεγαν πως είστε στα καλύτερα χέρια, ότι δεν υπάρχει θέμα», πρόσθεσε. 

«Μέσα στην ημέρα ξεχνιέμαι, κάνω διάφορα πράγματα, όμως ώρες- ώρες όταν το σκέφτομαι δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει αυτό το πράγμα. Δεν το πιστεύω πως δε θα την ξαναδώ», συγκλονίζει η μητέρα της άτυχης κοπέλας. 

«Αισθάνομαι πως οδήγησα το παιδί μου στον θάνατο», είπε ο πατέρας της. «Κουβαλάω αυτόν τον σταυρό και θα τον κουβαλάω μέχρι που να πεθάνω».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top