Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Στη φυλακή ζούσα τη μέρα της μαρμότας»

«Είχα κάνει τάμα στην Παναγία της Τήνου»

Για τις συνθήκες στη φυλακή μίλησε η Έλενα Πολυχρονοπούλου - Βίντεο από ΑΝΤ1

Νέα σελίδα έχει γυρίσει στη ζωή της η Έλενα Πολυχρονοπούλου μετά από την αποφυλάκιση της τον περασμένο Μάιο.

Η πρώην παίκτρια reality είχε συλληφθεί τον Σεπτέμβριο του 2021 μαζί με τον σύντροφό της και είχε κατηγορηθεί για κατοχή ναρκωτικών και συγκεκριμένα για οχτώ κιλά κοκαΐνης. Είχε μείνει οχτώ μήνες στη φυλακή. 

Μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 και περιέγραψε τις συνθήκες διαβίωσης στη φυλακή αλλά και το τάμα που είχε κάνει στην Παναγία της Τήνου.

«Η ζωή μου έχει αλλάξει πολύ μετά τη φυλακή. Ήταν αναμενόμενο. Βρίσκω τα πατήματά μου σιγά σιγά, το παλεύω και με τη σχολή μου και με τη δουλειά. Είμαι δημοσιογράφος και όχι μοντέλο», σημείωσε η Έλενα Πολυχρονοπούλου.

έλενα πολυχρονοπουλου

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου (ndpphoto.gr)

«Οι συνθήκες στη φυλακή ήταν δύσκολες, ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος της ζωής μου αλλά τώρα είμαστε καλά. Υπάρχει στήριξη και από την οικογένεια και από τους φίλους και αυτό έχει σημασία.»

«Το αφήνω πίσω μου, δεν θέλω να συζητάω πολύ για αυτό έως και καθόλου. Είχα κάνει τάμα στην Παναγία της Τήνου και το εκπλήρωσα όπως ήταν αναμενόμενο. Πιστεύω στον Θεό πάρα πολύ και πιστεύω ότι βοηθάει αυτούς που είναι αθώοι και που το έχουν ανάγκη, εγώ τον είχα πολλή ανάγκη, πιστεύω ήταν δίπλα μου, με έβγαλε από μία πολύ δύσκολη συνθήκη και θα με βοηθήσει και στην πορεία.»

«Κάθε μέρα στη φυλακή ζούσαμε τη μέρα της μαρμότας» κατέληξε η κ. Πολυχρονοπούλου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top