Νίνου: «Οι θαυμάστριες προσφέρονταν στο καμαρίνι του Πέτρου»

«Oι γυναίκες προσφέρονται στους προβεβλημένους άνδρες»

Συνεχίστηκε σήμερα η κατάθεση της συζύγου του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδας Νίνου για τις κατηγορίες εναντίον του γνωστού ηθοποιού για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. 

Ελπίδα Νίνου: «Δέχθηκα σφαίρα στην καρδιά»

Η Ελπίδα Νίνου απάντησε στις ερωτήσεις που της έκανε ο δικηγόρος του συζύγου της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ελπίδα Νίνου: «Τρυφερή η σεξουαλική μας ζωή»

Μεταξύ άλλων, ο Μ. Δημητρακόπουλος ρώτησε την Ελπίδα Νίνου, αν ο Φιλιππίδης είχε κίνητρο να βιάσει ή να αποπειραθεί να βιάσει μια κοπέλα και ποια ήταν η μεταξύ τους σεξουαλική ζωή.

«Η σεξουαλική μας ζωή ήταν πολύ γλυκιά και πολύ τρυφερή. Δεν υπήρχε καθόλου βία. Δεν είχε κανένα λόγο, ήταν ένας αγαπητός ηθοποιός, τον λάτρευαν οι γυναίκες» είπε η Ελπίδα Νίνου.

Και συνέχισε: «Οι γυναίκες ήθελαν να βγάλουν φωτογραφίες μαζί του, να τον αγκαλιάσουν, να τον φιλήσουν. Δεν είχε κανένα λόγο αν ήθελε να κάνει κάτι να το κάνει με βίαιο τρόπο. Του το πρόσφεραν αυτό το πράγμα. Γιατί να κάνει κάτι τέτοιο; Τον ήξερε όλη η Ελλάδα. Θα διακινδύνευε να κάνει κάτι τέτοιο;».

Ελπίδα Νίνου: «Oι γυναίκες προσφέρονται στους προβεβλημένους άνδρες»

Στη συνέχεια η σύζυγος του Φιλιππίδη δέχθηκε ερώτηση για το τι συμβαίνει στο χώρο του θεάτρου. «Μπαίνουν οι γυναίκες στα καμαρίνια και προσφέρονται, φλερτάρουν... Προσφέρονται οι γυναίκες στους προβεβλημένους άνδρες», είπε. 

Για να της απαντήσει ο δικηγόρος της πρώτης καταγγέλουσας πως οι δηλώσεις αυτές, παραπέμπουν σε «Μεσαίωνα»...

«Αυτά είναι η αλήθεια. Όποιος λέει ότι δεν ισχύει αυτό, ας πάει στο καμαρίνι του Σάκη Ρουβά να δει τι γίνεται» ήταν η ανταπάντηση του Μ. Δημητρακόπουλου.

Αρνητική ήταν η απάντηση της Ελπίδας Νίνου στην ερώτηση του Μ. Δημητρακόπουλου αν «η κα Δροσάκη, η κα Αναστασοπούλου, η κα Παπαχαραλάμπους είπαν τίποτα για βιασμό».

Λιάγκας: «Πιθανόν ο δημοσιογράφος που αναφέρθηκε η Νίνου να είμαι εγώ»

Νίνου: «Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είχε συνεργασια με τον Πετρο για ένα χρόνο. Ερχόταν να δει τον Πέτρο σε παραστάσεις, ο σύζυγός της είχε παίξει με τον Πέτρο στο Παλλάς. Οι σχέσεις ήταν πολύ καλές, δεν έδειχνε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Έχει βρεθεί σε τραπέζι με τον γιο μου, ποτέ δεν έδειξε ότι έχει κάποιο πρόβλημα με τον Πέτρο».

Για την Λ. Δροσάκη, η Ελπίδα Νίνου είπε πως δεν τη γνωρίζει σαν προσωπικότητα, ενώ για την Π. Αναστασοπούλου είπε ότι είχε συνεργαστεί με τον σύζυγό της και δεν είχε κανένα παράπονο.

Δικη Φιλιππιδη

Σε ερώτηση της -εκ των συνηγόρων του ηθοποιού- Κικής Πακιρτζίδου, «αν σας εδωσε την εντύπωση οτι κακοπερνάει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους απο την συνεργασία και αν ακούσατε φήμες οτι έπινε και οδηγήθηκε στο αλκοόλ;» η Ελπίδα Νινου απάντησε: «Ειχε πολυ καλή συνεργασία με τον Πέτρο. Η Άννα Μαρια έπινε, το ήξερε ο θίασος, δεν έπινε για τον άντρα μου. Ζητούσε να φωτογραφηθεί με τον Πέτρο και στις πρεμιερες στο Παλλάς. Δεν τον απεφευγε. Εγώ δεν ήθελα να φωτογραφηθώ μαζί τους». 

Το λεύκωμα Φιλιππίδη και το «γλυκό σημείωμα» της Παπαχαραλάμπους 
  

Στο επίκεντρο της κατάθεσης βρέθηκε και το λεύκωμα του Π. Φιλιππίδη.

Νίνου: «Ο Πέτρος είχε ενα λεύκωμα στο καμαρίνι, υπάρχει και το γλυκό σημείωμα της Παπαχαραλάμπους».

Σύμφωνα με την κ. Πακιρτζίδου, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είχε γράψει: «Σε ευχαριστώ για ολα. Να είσαι πάντα εσύ, να είσαι ο εαυτός σου, κράτα αυτό που έχεις με πολλή αγάπη» και κάτω από το σημείωμα ήταν τα αρχικά του ονόματος της Άννας Μαριας Παπαχαραλάμπους. Το σημείωμα, πρόσθεσε, γράφτηκε στο τέλος του 2000, όταν ανέβηκε το έργο. 

Η δίκη συνεχίζεται στις 13 Σεπτεβρίου. Η Ελπίδα Νίνου θα ανέβει για τέταρτη μέρα στο εδώλιο, καθώς σήμερα δεν ολοκληρώθηκε η εξέτασή της από την υπεράσπιση. Στο βήμα του μάρτυρα θα ανέβει ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top