Συγκλονίζει ο πατέρας της 14χρονης Γωγώς - Το γράμμα που της έγραψε

«Καλή αντάμωση, γιατί η γη πονάει»

Αποζημίωση 5,6 εκατ. ευρώ ζητούν οι γονείς της 14χρονης Γωγώς, του άτυχου κοριτσιού που πέθανε μετά από επέμβαση γαστρικού δακτυλίου πέρυσι τον Ιούνιο στη Θεσσαλονίκη. Η υπόθεση είχε συγκλονίσει τη χώρα, αφού το κορίτσι λίγες μέρες μετά από την εγχείρηση ρουτίνας «έχασε» τη ζωή της στην εντατική. 

Θάνατος 14χρονης: Σπάραξαν οι γονείς της - «Δε φταίει το bullying»

Σήμερα, οι δικοί της άνθρωποι που ανεβαίνουν καθημερινά Γολγοθά, κατέθεσαν υπόμνημα με αίτημα την ποινική δίωξη του κατηγορούμενου γιατρού για θανατηφόρα έκθεση.

Σπαραγμός στην κηδεία της 14χρονης που πέθανε από σηπτικό σοκ

Ο μπαμπάς της αδικοχαμένης Γωγώς, πατέρας Βισσαρίων Καντούνης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Σπύρο Λάμπρου ζήτησε δικαίωση για τη μνήμη του παιδιού του.

14χρονη Γωγώ

«Αυτό που ζητάμε είναι η δικαίωση του παιδιού μου, τη δικαίωση της οικογένειάς μου και να μην υπάρξει άλλο θύμα στα χέρια ενός ανεύθυνου ανθρώπου, που τα τελευταία εννέα χρόνια έχει στο ενεργητικό του έχει τρεις θανάτους: 41, 24 και 14 ετώ», είπε αρχίζοντας ο πατέρας Βισσαρίων.

Συγχωρώ τον γιατρό όμως δεν πρέπει να ασκεί το επάγγελμά του.

Ο πατέρας της άτυχης Γωγώς μίλησε και για το bullying που είχε υποστεί το κορίτσι, πριν αποφασίσει να κάνει επέμβαση τοποθέτησης στομαχικού δακτύλιου. Λόγω κάποιων περιττών κιλών που είχε η 14χρονη, δεχόταν απρεπή σχόλια από τους συμμαθητές της. Αυτός ήταν και ο λόγος που το παιδί αποφάσισε να κάνει το χειρουργείο.

Το γράμμα του πατέρα στην 14χρονη κόρη του

Πριν λίγες ημέρες, ο πατέρας Βισσαρίων έγραψε ένα γράμμα στο παιδί του που «έφυγε» από τη ζωή τόσο νωρίς.

Αναφερόμενος σε αυτό ο ιερέας «λύγισε».

«Κλείνω με το "καλή αντάμωση", γιατί η γη πονάει. Λίγο πριν κάνουμε τη συνέντευξη ήμουν στο μνήμα. Και θέλω να καταλάβουν οι γονείς που έχουν παχύσαρκα παιδιά ότι εκείνοι πρέπει να αγκαλιάζουν τα παιδιά τους και όχι τα κρύα μάρμαρα του μνήματος, όπως εγώ. Μακριά από τις επεμβάσεις αν δεν υπάρχει πρόβλημα υγείας, όπως η Γωγώ», ανέφερε ο πατέρας Βισσαρίων και πρόσθεσε:

«Στο γράμμα της λέω είμαστε όλοι εδώ. Ζει ανάμεσά μας, την αισθανόμαστε, την αγαπάμε. Και περιμένω, αν ο Θεός μου το επιτρέψει, κάποια στιγμή να την ανταμώσω», κατέληξε.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top