Κυψέλη: Σοκάρει αυτόπτης μάρτυρας - «Είδα τη γυναίκα να ψυχορραγεί»

Αύριο απολογείται ο δράστης της στυγερής γυναικοκτονίας

Σοκαριστική είναι η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα της άγριας γυναικοκτονίας στην Κυψέλη. «Είδα τη γυναίκα να ψυχορραγεί», είπε στο Star. Αύριο η απολογία του 37χρονου δράστη από το Μπαγκλαντές.

Γυναικοκτονία στην Κυψέλη: Αυτή είναι η 36χρονη που δολοφονήθηκε

Δεν πίστευε στα μάτια του αυτόπτης μάρτυρας της γυναικοκτονίας στην Κυψέλη, όπου ένας άνδρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου μια ομοεθνή του, μπροστά σε περαστικούς.

γυναικοκτονία Κυψέλη 2

Το 36χρονο θύμα 

Κυψέλη: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον δολοφόνο της 36χρονης

«Κάλεσα πρώτα το 166 και μου είπαν να καλέσω αμέσως το 100. Με του που το καλώ ήρθαν σε ένα - ενάμιση λεπτό», περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Αλέξανδρο Γύγο και πρόσθεσε:

Η γυναίκα ψυχορραγούσε, φαινόταν ότι είχε τις αισθήσεις της, αλλά ψυχορραγούσε ήταν σε αυτή την κατάσταση. Ήταν μαζεμένη έτσι (εμβρυακή στάση)... Βέβαια φαινόταν το αίμα. Πολύ αγριότητα, τέτοια αγριότητα δεν είναι συνηθισμένη εδώ. 

γυναικοκτονία Κυψέλη

Ο 37χρονος γυναικοκτόνος / Eurokinissi

Κυψέλη: Εντόπισαν τον δράστη από την περιγραφή μάρτυρα

Ο δράστης αφού μαχαίρωσε με απίστευτη αγριότητα την άτυχη 36χρονη κατευθύνθηκε τρέχοντας προς τη Δροσοπούλου. Όμως μάρτυρας έδωσε την ακριβή περιγραφή του στους αστυνομικούς.

Κυψέλη: Τη δολοφόνησε με αγριότητα – Τραύματα σε μάγουλο, κοιλιά και χέρι

«Βλέποντας εγώ στο πεζοδρόμιο πάνω να τρέχει κάποιος με την πράσινη τζελαμπία, με μεγάλη ταχύτητα, σαν να κάνει μία διαφύγη από κάτι... προς τη Δροσοπούλου, αυτό είπα και στην αστυνομία. Δεν πέρασε κανένας άλλος εκείνη τη στιγμή. Αυτή η περιγραφή βοήθησε και την αστυνομία», πρόσθεσε ο μάρτυρας στο Star. 

δολοφονία Κυψέλη

Το στυγερό έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια περαστικών / Eurokinissi

γυναικοκτονία Κυψέλη

Με αυτή την περιγραφή, αλλά και στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών εντόπισαν τον 37χρονο να κινείται στην περιοχή της Κυψέλης, όπου και τον συνέλαβαν. 

Ο δράστης παραμένει ακόμα αμετανόητος για το έγκλημα το οποίο και ομολόγησε.

Η άτυχη γυναίκα είχε έρθει στην  Ελλάδα νόμιμα και εργαζόταν σκληρά προκειμένου να συντηρεί την οικογένεια της. Ζούσε με τον σύζυγο της, ο οποίος ήταν άνεργος, στο διαμέρισμα της Κυψέλης τα τελευταία χρόνια. Όπως διαπιστώθηκε, εκείνος δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα διαμονής και αναμένεται η απέλαση του από τη χώρα. 

Αύριο ο 37χρονος από το  Μπαγκλαντές αναμένεται να απολογηθεί.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top