Θεσσαλονίκη: «Αυτό που δε θα ξεχάσω είναι η μαχαιριά στον ώμο μου»

Δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από μία 25χρονη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας

Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο η 27χρονη Ιωάννα. Η κοπέλα που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από μία 25χρονη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας. «Ζω με τον φόβο», λέει μιλώντας αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου.

Εδώ και λίγα 24ωρα η Ιωάννα είναι και πάλι σπίτι της. Αναρρώνει λαμβάνοντας φαρμακευτική αγωγή  για τα τραύματα  που δέχτηκε από μαχαίρι σε ώμο και κοιλιά στις 17 Αυγούστου στην Πυλαία Θεσσαλονίκης από την 25χρονη κατηγορούμενη. Μήλον της έριδος ο σύζυγος της. Πίστευε ότι είχε σχέσεις με το θύμα. 

«Αυτό που δε θα ξεχάσω είναι η μαχαιριά στον ώμο μου και στην κοιλιά. Δεν μπορώ να το ξεχάσω. Το αίμα που έτρεχε, που η αδερφή μου, μου έβγαλε από τον ώμο το μαχαίρι. Πραγματικά έζησα έναν εφιάλτη. Εκείνη την ώρα σκέφτηκα γιατί είχε παγώσει το σώμα μου, είχα μουδιάσει λέω: αυτό ήταν πάει δεν θα ζήσω», είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και πρόσθεσε:

«Ότι είναι μέσα στη φυλακή, αισθάνομαι μία ασφάλεια, ναι, γιατί δεν ξέρω μπορεί να κάνει και χειρότερα αν βγει τώρα… δεν ξέρω σκέφτομαι διάφορα».

Η δράστης βρίσκεται προφυλακισμένη κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Στην προανακρτική της κατάθεση παραδέχτηκε ότι είχε απειλήσει στο παρελθόν την Ιωάννα. Εκείνο το απόγευμα αποφάσισε να τη μαχαιρώσει όχι για να τη σκοτώσει αλλά για την τρομάξει.
Θεσσαλονίκη: Η 27χρονη Ιωάννα Στο Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top