Κηδεύεται στην Αλβανία η 6χρονη που πνίγηκε στην Κόρινθο

Δε θα παραστεί ο πατέρας της

Η τελευταία πράξη του δράματος στην υπόθεση του 6χρονου κοριτσιού που πνίγηκε αβοήθητο στο Καλαμάκι της Κορινθίας παίζεται σήμερα στην Αλβανία, όπου γίνεται η κηδεία της μικρής Αμέλιας.

Πνιγμός 6χρονης στην Κόρινθο: «Ο πατέρας ήταν σχετικά ήρεμος και ψύχραιμος»

Στη γενέτειρα της μητέρας της, στο Ελμπασάν της Αλβανίας, κηδεύεται σήμερα η μικρή Αμέλια, η 6χρονη που πνίγηκε αβοήθητη στα νερά της Κορινθίας.

Ο πατέρας της, μπροστά στα μάτια του οποίου χάθηκε τόσο άδικα το άτυχο κοριτσάκι, δε θα παραστεί στην κηδεία της, καθώς του έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Πνιγμός Κόρινθος: «Θέλω να πάω στην κηδεία του παιδιού μου» είπε ο πατέρας

Σύμφωνα, ωστόσο, με τον συνήγορο υπεράσπισης του 42χρονου, θα παραστούν τα τρία αδέλφια του. Η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε πως αιτία θανάτου ήταν ο πνιγμός. 

O πατέρας λύνει τη σιωπή του στο Star

Ο Γιάννης Σωτηρόπουλος επικοινώνησε με τον δικηγόρο του πατέρα της 6χρονης. Για πρώτη φορά μετά την απολογία του, μέσω του συνηγόρου του, ο πατέρας λύνει τη σιωπή του στο Star και απαντά στα ερωτήματα αυτής της συγκλονιστικής υπόθεσης.  

Κόρινθος: Ελεύθερος με όρους ο πατέρας της 6χρονης που πνίγηκε

«Εγώ φώναξα βοήθεια, αλλά ενδεχομένως δε με άκουσαν. Πάσχω από άσθμα και δεν είναι δυνατή η ένταση της φωνής μου» είπε ο πατέρας.

«Tο παιδί μου έδινε δύναμη, ήταν όλη μου η ζωή. Έφυγε η ψυχή μου, έφυγε η καρδιά μου. Έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου, για αυτό το παιδί ζούσα» ήταν τα λόγια του πατέρα.
     

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top