Μεσολόγγι: Αναισθησιολόγος αρνήθηκε να ναρκώσει έγκυο

Απίστευτη καταγγελία από τον σύζυγό της

Σε μία απίστευτη καταγγελία για το νοσοκομείο Μεσολογγίου προχώρησε ο σύζυγος μιας εγκύου γυναίκας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η σύζυγός του ετοιμαζόταν να γεννήσει στην μαιευτική κλινική στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Πνιγμός 6χρονης Κόρινθο: «Γιατί το έκανες στο παιδί μου και όχι σε εμένα;»

Η γυναίκα μπήκε στο νοσοκομείο την Κυριακή και την Δευτέρα ξεκίνησε η διαδικασία για την καισαρική. Ενώ έγιναν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι για τα παιδί και την μητέρα και ξεκίνησε η διαδικασία για το κλύσμα, όλα ξαφνικά διακόπηκαν, όταν έφτασε η αναισθησιολόγος.

Κούγιας: Γιατί δέχθηκα να αναλάβω τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Όπως καταγγέλει ο σύζυγός της στο npress.gr, η γυναίκα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού δεν μπορεί να γεννήσει. Αιτία, όπως λέει, είναι η άρνηση της αναισθησιολόγου να τη ναρκώσει.

«Τι ήρθατε να κάνετε εδώ; Εμείς είμαστε μικρή μονάδα. Δεν μπορώ να σας αναλάβω. Δεν νιώθω έτοιμη ψυχολογικά να σας αναλάβω. Ελάτε μετά τις 28 που θα επιστρέψει ο διευθυντής από τις διακοπές να σας αναλάβει» τους είπε.

Άρτα: Αγωνία για το 4χρονο αγοράκι που τραυματίστηκε σοβαρά από πτώση

Ο λόγος που η αναισθησιολόγος αρνήθηκε να προχωρήσει την διαδικασία, είναι ότι η γυναίκα έχει παραπανίσια κιλά. Όπως είπε ο σύζυγος, όμως, στο πρώτο της παιδί είχε 30 επιπλέον κιλά και η γέννα έγινε κανονικά.

Τι απαντά το νοσοκομείο

Από την πλευρά του το νοσοκομείο υποστηρίζει ότι η έγκυος δεν κινδυνευε και πως έπρεπε να γεννήσει σε άλλο νοσοκομείο για την ασφάλεια τόσο της ίδιας όσο και του νεογέννητου.

«Μιλάμε για μια προγραμματισμένη καισαρική τομή σε ένα άτομο υψηλού ανασθησιολογικού κινδύνου. Το μόνο που είπε η αναισθησιολόγος είναι πως για να είναι ασφαλής η καισαρική τομή, η κυρία και το μωρό, θα πρέπει να γίνει η καισαρική σε ένα τριτοβάθμιο νοσοκομείο. Δεν ήταν κάτι επείγον, ότι δηλαδή κινδύνευε η ζωή της μητέρας, ώστε να γίνει άμεσα η καισαρική τομή», δήλωσε η Βάνα Πατρινού, διευθύντρια Χειρουργικής του νοσοκομείου Μεσολογίου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top