Θεσσαλονίκη: Η 27χρονη θύμα επίθεσης με μαχαίρι στο Star

«Τη συγχωρώ γιατί έχει δύο παιδιά»

Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Προφυλακιστέα κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, η 25χρονη, η οποία μαχαίρωσε πριν δύο εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη την ερωμένη του συζύγου της, όπως ισχυρίζεται στις αρχές.

Το θύμα που συνεχίζει να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης εκτός κινδύνου, αρνείται τα πάντα, ενώ οι περιγραφές σύμφωνα με τη δικογραφία σοκάρουν. 

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε η 25χρονη που μαχαίρωσε 27χρονη


Η 27χρονη, η οποία δέχθηκε τις τρεις μαχαιριές μίλησε στο Star και την Άννα Λίτινα μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου και βρήκε τη δύναμη να συγχωρέσει την κατηγορούμενη που παραλίγο να της κόψει το νήμα της ζωής.

θύμα θεσσαλονικη

«Το μόνο που με κάνει να βρω τη δύναμη για να τη συγχωρήσω είναι γιατί λυπάμαι τα παιδιά της που να είναι χωρίς μάνα και χωρίς πατέρα» συγκλονίζει το θύμα της επίθεσης.

«Από εμένα είναι συγχωρεμένη. Από κει και πέρα το τι θα κάνει ο δικαστής , ο εισαγγελέας, αυτό δεν το ξέρω, δεν μπορώ να πάρω εγώ την απόφαση» πρόσθεσε η 27χρονη.

Θεσσαλονίκη: «Πήγα να ανοίξω την πόρτα και μου έχωσε δύο μαχαιριές»

«Εγώ σαν άνθρωπος, δεν είχα ποτέ τέτοιο σκοπό για να πάρω τα παιδιά της, να την απομακρύνω να μην δει τα παιδιά της ποτέ, αυτό δεν θα το έκανα ποτέ εγώ.»

«Συνέχεια αυτός τη χώριζε και μετά της μπήκαν άλλα στο μυαλό, να τώρα δεν θα είμαι εγώ θα είναι αυτή, κατάλαβες, για αυτό της μπήκε αυτός ο φόβος της ότι χάνει τον άντρας της, χάνει και τα παιδιά της».

«Νευρίαζε, μετά με χτυπούσε στο δρόμο όταν έβγαινα και πήγαινα σούπερ μάρκετ. Είχαμε κόντρες, καυγάδες πάρα πολύ.»

«Αν δεν είχα μπει σε πέντε λεπτά στο χειρουργείο, θα είχα χάσει τη ζωή μου» τόνισε η 27χρονη.

Θεσσαλονίκη μαχαίρωμα: «Ήθελα μόνο να την φοβερίσω»

«Με πήρε ο αδελφός της, η θεία της, η μάνα της. Μου είπαν περαστικά και ‘συγνώμη για αυτό που έκανε η κόρη μου’ και ο αδελφός της είπε ‘εντάξει ήταν λάθος αυτό που έκανε η αδελφή μου που ήρθε, σου επιτέθηκε με μαχαίρι, δεν έπρεπε να το κάνει, να βιαστεί. Εκ μέρους μας σου ζητάμε συγνώμη και να είσαι καλά, πάλι καλά που τη γλίτωσες, πέρασες τον κίνδυνο» κατέληξε η άτυχη κοπέλα.

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της επίθεσης

Το Star και η Τασούλα Παπανικολάου αποκαλύπτουν σοκαριστικές λεπτομέρειες για το πώς μαχαίρωσε η 25χρονη την 27χρονη.

«Τη βρήκα έξω από το σπίτι της και ζήτησα να μιλήσουμε. Αυτή έτρεξε να φύγει. Την κυνήγησα και έξω από το σπίτι της αδερφής της την πρόλαβα και της είπα θα μου τα πεις εμένα και αυτή μου είπε συγνώμη» περιέγραψε η κατηγορούμενη.

«’Έβγαλα το μαχαίρι το οποίο είχα  κρυμμένο στην αριστερή μασχάλη μου και τη μαχαίρωσα τρεις φορές. Πρώτα δύο φορές στην κοιλιά και μετά μία στον αριστερό ώμο μετά έκατσα εκεί πήγα στο σπίτι της αδερφής της όπου ζήτησα ένα τηλέφωνο για να πάρω τηλέφωνο την αστυνομία ζητώντας συγνώμη στην αδερφή της και τον γαμπρό της. Μετανιώνω για την πράξη μου» πρόσθεσε η 25χρονη.

μαχαίρωμα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top