Κρήτη: Tαυτοποιήθηκαν οι δράστες για την επίθεση σε Γερμανούς τουρίστες

Αναμένεται να παραδοθούν τις επόμενες ώρες

Ταυτοποιήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. οι δύο δράστες της επίθεσης σε βάρος τεσσάρων Γερμανών τουριστών στον Μυλοπόταμο Κρήτης και τις επόμενες ώρες αναμένεται να παραδοθούν στις Αρχές. 

Κρήτη: Κινητοποίηση για τον εντοπισμό των δραστών της καταδίωξης Γερμανών

Κοντά στη σύλληψη των δραστών που επιτέθηκαν σε μια οικογένεια Γερμανών τουριστών την περασμένη Παρασκευή το πρωί βρίσκεται η ελληνική αστυνομία. Οι δύο φερόμενοι δράστες της επίθεσης δηλώνουν μέσω του δικηγόρου τους ότι θα παραδοθούν στην Ασφάλεια τις επόμενες ώρες.

επίθεση σε Γερμανούς τουρίστες

Κρήτη: Τους επιτέθηκαν για μια προσπέραση

Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή το πρωί. Όλα ξεκίνησαν, όταν οι Γερμανοί τουρίστες, τρία αδέλφια και ο πατριός τους, προσπέρασαν ένα αγροτικό όχημα, το οποίο στη συνέχεια άρχισε να τους καταδιώκει. 

Όπως δήλωσαν οι ίδιοι στην Ερτ, ο ένας από τα δύο αδέρφια δέχθηκε μια βίαιη, αδικαιολόγητη και άνανδρη επίθεση με μαχαίρι που είχε λάμα 20 – 25 εκατοστών, με την οικογένεια να μένει στο αμάξι και να απομακρύνεται. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να ξεφύγουν, αφού ο οδηγός του αγροτικού άρχισε να τους καταδιώκει μέχρι το κέντρο του Πανόρμου, όπου με όπισθεν, ανέβηκε πάνω στο ενοικιαζόμενο αμάξι, σε μια προφανή απόπειρα να συνθλίψει τους επιβάτες, που γλίτωσαν χάρη στην παρέμβαση των ντόπιων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top