Κρήτη: Κινητοποίηση για τον εντοπισμό των δραστών της καταδίωξης Γερμανών

Επιτέθηκαν στους Γερμανούς τουρίστες με μαχαίρι 25 εκατοστών

Βίντεο και φωτογραφία από ΕΡΤ

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος έδωσε εντολή για άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών της Κρήτης ώστε να εντοπιστούν οι δράστες της άγριας καταδίωξης και της επίθεσης σε οικογένεια Γερμανών τουριστών στο Ρέθυμνο.

Ο κ. Θεοδωρικάκος επικοινώνησε με τις τοπικές αρχές ώστε να ενημερωθεί για το περιστατικό.

Επιπλέον, ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας επικοινώνησε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις με τους Γερμανούς τουρίστες στην Κρήτη.

Κρήτη: Τρόμος για Γερμανούς τουρίστες – Εμβόλισαν το όχημά τους

Η οικογένεια των Γερμανών τουριστών είχε καταδιωχθεί άγρια από οδηγό αγροτικού στην Κρήτη. Πλέον ζητεί την άμεση σύλληψη των δύο δραστών ενώ όπως είπαν, μιλώντας στην ΕΡΤ περιμένουν ενημέρωση από τις αρχές.

Φοβούνται ακόμα και να βγουν από το ξενοδοχείο που διαμένουν.

Ένα αγροτικό όχημα χτύπησε ελαφρά το πίσω μέρος του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου των Γερμανών. Αυτοί στη συνέχεια ζήτησαν τα στοιχεία του παραβάτη, εκείνος εξαγριώθηκε και τους επιτέθηκε με μαχαίρι λάμας 20-25 εκατοστών.

Οι Γερμανοί προσπάθησαν να απομακρυνθούν όμως ο οδηγός του αγροτικού άρχισε να τους καταδιώκει, και με όπισθεν, χτύπησε το αυτοκίνητό τους και από την μπροστινή πλευρά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top