Θεσσαλονίκη: «Θα ήμουν το επόμενο θύμα γυναικοκτονίας από τον αδελφό μου»

30χρονη γυναίκα περιγράφει τον εφιάλτη που βίωνε για χρόνια

Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαστάσεις μάστιγας τείνουν να λάβουν τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. Η νέα σοβαρή υπόθεση αποκαλύφθηκε στη Θεσσαλονίκη. Μια 30χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία τον εφιάλτη που βίωνε και μάλιστα από τον ίδιο της τον αδελφό. Η μαρτυρία της συγκλονίζει. 

Συγκλονιστική είναι η κατάθεση ψυχής μιας 30χρονης από τη Θεσσαλονίκη. Αν και ο φόβος την είχε κυριεύσει, βρήκε τη δύναμη να σπάσει τη σιωπή της και να βάλει τέλος στο καθημερινό εφιάλτη που βίωνε από τον ίδιο της το αδελφό. 

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 18χρονη - Την ξυλοκόπησε άγρια ο σύντροφός της

«Ο αδελφός μου, με βασανίζει εδώ και τέσσερα χρόνια, το ποτήρι ξεχείλισε όταν μετά από απειλές, βρισιές, ξυλοδαρμούς με πίεσε ακόμη και να του κάνω στοματικό έρωτα. Δεν άντεξα το μαρτύριο, πήγα στην αστυνομία και τον κατέδωσα» περιγράφει τον εφιάλτη που ζούσε η νεαρή γυναίκα.

«Θα ήμουν το επόμενο θύμα γυναικοκτονίας από τον ίδιο μου τον αδελφό, αναγκάστηκα να φύγω για να γλιτώσω, κρύβομαι γιατί φοβάμαι. Με βασάνιζε, με χτυπούσε και απείλησε τη ζωή μου αν έλεγα το παραμικρό πουθενά, έζησα τον πιο φρικτό εφιάλτη, αναγκάστηκα μετά από μηνύσεις να εξαφανιστώ από τη Θεσσαλονίκη και να ξεκινήσω τη ζωή μου σε ένα απομονωμένο χωριό».

Θεσσαλονίκη: «Πήγα να ανοίξω την πόρτα και μου έχωσε δύο μαχαιριές»

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTIMES και του Στρατή Λημνιού στις αρχές φθινοπώρου τα δύο αδέλφια θα βρεθούν αντιμέτωπα στα δικαστήρια.

«Φοβόμουν για τη ζωή μου. Είναι επικίνδυνος. Αποφάσισα να εξαφανιστώ, να φύγω από την πόλη και βρίσκομαι σε ένα απομωνομένο χωριό. Εδώ νιώθω ασφαλής, κάνεις δε ξέρει που είμαι. Κυρίως εκείνος. Περιμένω το δικαστήριο να γίνει, περιμένω να δικαιωθώ. Να ζήσω χωρίς το φόβο και τις απειλές για τη ζωή μου από την πλευρά του. Ονειρεύομαι μια ήσυχη ζωή, θέλω να κάνω οικογένεια, να τα αφήσω όλα αυτά πίσω. Είναι δύσκολο αλλά πιστεύω έγινε το πρώτο βήμα. Το μήνυμα σε όλες είναι μιλήστε, μη φοβάστε, πριν να είναι αργά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top