Ηράκλειο μοτοσικλετιστής: Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο του 51χρονου

Ξεσπούν η σύζυγος κι ο γιος του

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Ηρακλείου Θανάσης Γαλήνας, για να διερευνηθούν οι συνθήκες του δυστυχήματος με θύμα τον 51χρονο μοτοσικλετιστή που καταπλακώθηκε από δένδρο. 

Ο κ. Γαλήνας ζητά επίσης να διερευνηθεί αν προκύπτουν ευθύνες και αμέλεια από τους υπεύθυνους για την πτώση του δέντρου. 

Κρήτη: «Θα κινηθούμε νομικά εναντίον του δήμου Ηρακλείου»

Το πρωί στο σημείο του δυστυχήματος βρέθηκε ο μεγαλύτερος γιος του θύματος, ο οποίος ξεκαθάρισε πως η οικογένεια θα κινηθεί νομικά εναντίον του δήμου Ηρακλείου. 

Ηράκλειο μοτοσικλέτα

Το μηχανάκι του άτυχου 51χρονου

«Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που συνέβη. Είναι απίστευτο. Θα κινηθούμε νομικά ενάντια στο δήμο Ηρακλείου, θα το φτάσουμε μέχρι το τέλος. Όσοι έχουν ευθύνες θα πληρώσουν», τόνισε εξοργισμένος στο cretapost.gr και πρόσθεσε:

Η οικογένεια του θύματος θα κινηθεί νομικά εναντίον του δήμου Ηρακλείου

«Αυτό που άκουσα πως έφταιγε είναι η αμέλεια από την πλευρά του δήμου. Δεν έχω πολλά λόγια να πω, δεν είμαι σε θέση, πονάει πολύ. Ο πατέρας μου έχασε τη ζωή από αμέλεια άλλου, είναι σαν να τον σκότωσαν οι ίδιοι». 

Συντετριμμένος ο 24χρονος είπε πως ο πατέρας του έτρεχε από το πρωί έως το βράδυ για να φροντίσει την οικογένειά του, την οποία υπεραγαπούσε. 

Κρήτη: Η ανάρτηση της συζύγου του

Καρδιές σπάει και η ανάρτηση της συζύγου του 51χρονου στο Facebook. 

51χρονο; Κρήτη

Ο 51χρονος με τη σύζυγό του

«Άδικο, πολύ άδικο και ξαφνικό. Τριάντα χρόνια μαζί με τρία παιδιά, να σε χάσω με τρόπο που δεν μπορώ να πιστέψω. Καλό παράδεισο ψυχή μου» έγραψε.

Η κηδεία του 51χρονου θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022, στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου, στο νέο κοιμητήριο Ηρακλείου, όπου και θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία στις 4 μ.μ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top