Σκιάθος: Κατονόμασε τοκογλύφο στο σημείωμα που άφησε ο επιχειρηματίας

Αρχίζουν να ανοίγουν τα στόματα για κυκλώματα τοκογλυφίας στο νησί

Πριν από λίγες μέρες είχε συγκλονίσει η αυτοκτονία 20χρονης στην Αίγινα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τους λόγους που οδήγησαν στην αυτοκτονία τον 55χρονο επιχειρηματία στη Σκιάθο. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αυτόχειρας, στο σημείωμα που άφησε, κατονομάζει συγκεκριμένο τοκογλύφο, ο οποίος του ασκούσε ασφυκτικές πιέσεις. 

Σκιάθος: Τα χρέη «έπνιξαν» τον 55χρονο επιχειρηματία

Όπως αναφέρει το gegonota.news ο 55χρονος, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο σε βίλα που διατηρούσε στην Αγία Ελένη, στο σημείωμα που άφησε καθιστά αποκλειστικά υπεύθυνο για την αυτοκτονία του τον συγκεκριμένο τοκογλύφο. 

Η αστυνομία κρατά μυστικές τις έρευνες σε συνεργασία με την εισαγγελία, που σύμφωνα με πληροφορίες έδωσε εντολή να διαπιστωθεί εάν το πρόσωπο που αναφέρει ο αυτόχειρας είναι υπαρκτό και ποια η τοκογλυφική δράση του.

Σκιάθος: Αυτοκτόνησε 55χρονος επιχειρηματίας πατέρας τριών παιδιών

Σκιάθος: ανοίγουν τα στόματα στο νησί

Επιχειρηματίες που ήταν φίλοι με τον αυτόχειρα, μιλώντας στο gegonota.news αναφέρθηκαν στο συγκεκριμένο πρόσωπο που κατονομάζει ο 55χρονος στο σημείωμά του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν άντρα που εμπλέκεται σε «προστασίες» και που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει αδικαιολόγητο πλουτισμό, εκμεταλλευόμενος πρόσωπα που βρίσκονται σε ανάγκη. 

«Δανεισμός με όρους μαφίας. Αυτό ζούσε ο φίλος μας. Ήταν ένας επαγγελματίας με τις επιτυχίες και τις αποτυχίες του στον κλάδο του, αλλά κανείς δεν περίμενε να αυτοκτονήσει. Στο νησί έτσι πάνε τα πράγματα. Αποτυγχάνεις κάπου, πετυχαίνεις κάπου αλλού. Ο τουρισμός έχει ευκαιρίες για όλους», είπε επαγγελματίας με μεγάλη δραστηριότητα στον τουριστικό τομέα.

Οι έρευνες αναμένεται να επεκταθούν στην ύπαρξη κυκλώματος στη Σκιάθο, καθώς ο εμπλεκόμενος με την υπόθεση δεν δικαιολογείται να «γυρίζει» στην αγορά μεγάλα ποσά. 

Σκιάθος: Τα τελευταία λόγια του επιχειρηματία

Συγγενείς του επιχειρηματία που κατέθεσαν χθες στις αρχές υποστήριξαν ότι δε γνώριζαν το μέγεθος του οικονομικού προβλήματος που αντιμετώπιζε. 

Τα οικονομικά προβλήματα ήταν γνωστά αλλά τόσο η σύζυγός του, όσο και οι αδελφές του δεν τα θεωρούσαν ικανά να τον οδηγήσουν στην αυτοκτονία. Επίσης υποστήριξαν πως δεν γνώριζαν τίποτα για την εμπλοκή του με τοκογλύφο.

Η σύζυγός του μάλιστα στην κατάθεσή της, αποκάλυψε ότι λίγο πριν φύγει για τη βίλα βραχυχρόνιας μίσθωσης που διατηρούσε, της είπε ότι θα πήγαινε να τραβήξει κάποιες φωτογραφίες για να τις «ανεβάσει» σε πλατφόρμα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top