Άρτα: Απολογείται ο 29χρονος που σκότωσε τον πρώην πεθερό του

«Είχαν οικονομικές απαιτήσεις, δε με άφηναν να δω το παιδί»

Βίντεο από Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Στον ανακριτή της Άρτας απολογείται αυτή την ώρα ο 29χρονος που σκότωσε την περασμένη Πέμπτη τον πρώην πεθερό του στο Αστροχώρι.

Άρτα: Οι ισχυρισμοί του 29χρονου για το όπλο που είχε μαζί του

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star, ο 29χρονος θα υποστηρίξει ότι την μοιραία ημέρα πήγε να δει το παιδί του και βρήκε ένα κακό κλίμα.

«Ο πρώην πεθερός μου με πρόσβαλλε, είχαν οικονομικές απαιτήσεις, δεν με άφηναν να δω το παιδί» θα ισχυριστεί στον ανακριτή .

Θα αρνηθεί ότι πήγε να πυροβολήσει την πρώην σύζυγό του και ότι είχε το όπλο προκειμένου να προστατευθεί  από τους κινδύνους που υπάρχουν στα βουνά καθώς εκεί κινείται κάθε ημέρα.

Άρτα: Ο 29χρονος είχε σκοπό να μετακομίσει στην Αθήνα

Θα δηλώσει μετανιωμένος και ότι εκείνη τη στιγμή θόλωσε και θα το αποδώσει στην κακιά στιγμή. Ότι βρέθηκε σε βρασμό ψυχικής ορμής 

Όμως η πρώην σύζυγος δίνει διαφορετική κατάθεση λέγοντας «εμένα πήγε να χτυπήσει και ο πατέρας μου μπήκε μπροστά για να με σώσει».

Θα παραδώσει απολογητικό υπόμνημα όπου θα εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο έγκλημα και θα ζητήσει συγνώμη. 

Άρτα: Ο διάλογος των πρώην συζύγων που οδήγησε στον καυγά και τη δολοφονία

Αντιμετωπίζει τρεις βαριές κατηγορίες δηλαδή ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας για την πρώην σύζυγο αλλά και παράβαση του νόμου περί οπλών.

Η πρώην σύζυγος από την πλευρά της  δηλώνει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας καθώς θέλει δικαιοσύνη για τη δολοφονία του πατέρα της 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top