Άρτα: Οι ισχυρισμοί του 29χρονου για το όπλο που είχε μαζί του

Τι θα υποστηρίξει στον ανακριτή

Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Εξηγήσεις για το όπλο που είχε ενώ πήγαινε να δει το παιδί του θα δώσει την Τετάρτη στον ανακριτή Άρτας ο 29χρονος που δολοφόνησε τον πρώην πεθερό του.

Το Star και η Τασούλα Παπανικολάου σας αποκαλύπτουν ποιος είναι ο ισχυρισμός του και τι θα υποστηρίξει για τον πρώην πεθερό του ενώ το όπλο με το οποίο σκότωσε ο 29χρονος τον πρώην πεθερό του αναζητούν τώρα οι αστυνομικοί.

Άρτα: Ο διάλογος των πρώην συζύγων που οδήγησε στον καυγά και τη δολοφονία

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι το πέταξε λίγο μετά το έγκλημα καθώς βρισκόταν σε σοκ και πανικό.

«Είχα το όπλο για προστασία καθώς κινούμαι κάθε ημέρα στα βουνά και υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι» θα ισχυριστεί ο 29χρονος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star.

αρτα οπλο

Ο 29χρονος επικοινωνεί με το δικηγόρο του και τα αδέρφια του μέσα από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας. Περιμένει να απολογηθεί την Τετάρτη  στον ανακριτή Άρτας κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της πρώην συζύγου του και παράβαση του νόμου περί οπλών.

Άρτα: Ο 29χρονος είχε επιχειρήσει να πνίξει την πρώην σύζυγό του

Ένα από τα αδέρφια του μεταφέρει στο Star τα λόγια του. «Είναι μετανιωμένος, στεναχωρημένος. Σίγουρα θέλει να τιμωρηθεί» είπε ο αδερφός του κατηγορούμενου. Επίσης ανέφερε πως ο κατηγορούμενος του είπε ότι «ήταν μια κακιά στιγμή» και πως ο αδερφός του υποστήριξε πως «ότι έχω και δεν έχω γι’ αυτό το παιδί. Και αν δεν έκανα κακό στον εαυτό μου είναι γι αυτό το παιδί αδερφέ».

Άρτα: «Αδερφέ μου σκέφτηκα να αυτοκτονήσω - Πάρε την αστυνομία να έρθει»

αρτα αδερφος

Ο κατηγορούμενος είχε σκοπό σύμφωνα με τα στοιχεία να μετακομίσει στην Αθήνα μόνιμα την πρώτη Σεπτεμβρίου. Είχε βρει δουλειά κοντά σε συγγγενικό του πρόσωπο. Είχε ενημερώσει την πρώην σύζυγο του και είχε βρεθεί ο τρόπος που θα επικοινωνούσε με το παιδί. 
Θα το έβλεπε όταν θα επισκεπτόταν ο ίδιος την Άρτα με τον όρο να μην είναι παρών ο πρώην πεθερός του με τον οποίο φαίνεται ότι είχε προβλήματα.

Άρτα: Ο 29χρονος είχε σκοπό να μετακομίσει στην Αθήνα
 

αρτα μετακομιση

Ο δικηγόρος της πρώην συζύγου του 29χρονου, Δημήτρης Λαμπράκης ανέφερε πως «ο άνθρωπος ο οποίος χάθηκε ήταν ένας πάρα  πολύ καλός κύριος. Δηλαδή στο γραφείο μας του προσφέραμε έναν καφέ  ο οποίος βοηθούσε για την ανατροφή του παιδιού. Τώρα αυτή η ενέργεια του δράστη αναγκάζει το παιδί να μεγαλώσει μόνο του. Και τη μητέρα να μπορεί να κάνει χίλια πράγματα. Να κάνει τον πατέρα, να κάνει τη μητέρα, να κάνει τον παππού. Πού να δουλέψει η μητέρα, πώς θα μεγαλώσει το παιδί».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top