Αίγιο: Διασωληνωμένη η 23χρονη που έπεσε στο κενό μπροστά στη μητέρα της

Είχε εξαφανιστεί πριν από λίγες μέρες - Οι καταγγελίες του πατέρα της

Βίντεο από Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες το μεσημέρι στο Αίγιο, όταν μια 23χρονη κοπέλα έπεσε στο κενό από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας, μπροστά στα μάτια της μητέρας της. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», περίπου στις 13:00 το μεσημέρι η κοπέλα μαζί με τη μητέρα της επισκέφτηκαν το διαμέρισμα, όπου επρόκειτο να μετακομίσει για να επιβλέψουν τις εργασίες ανακαίνισης. 

Αίγιο: 23χρονη έπεσε από τον 5ο όροφο – Τραυματίστηκε σοβαρά

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες η νεαρή βγήκε στο μπαλκόνι και «βούτηξε» στο κενό. Την πτώση της ανέκοψε θάμνος και βαριά τραυματισμένη μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Αιγίου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα. 

Η μητέρα της βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, έτρεξε να «κρατήσει» την κόρη της, αλλά δεν πρόλαβε.

Χθες η 23χρονη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου. 

Έμενε στον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας, όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό μαζί με τους γονείς της και στον πάνω όροφο, όπου θα μετακόμιζε, έμενε η γιαγιά της. 

Αίγιο: Το ποτό «μπόμπα» κι η απώλεια συνείδησης

Το τελευταίο διάστημα η 23χρονη περνούσε μια δύσκολη περίοδο, καθώς, όπως κατήγγειλε ο πατέρας της, εμφάνιζε απώλεια συνείδησης μετά από την κατανάλωση νοθευμένου ποτού σε βραδινή της έξοδο σε παραλιακό κατάστημα στο Αίγιο. 

«Είχε πάει για ποτό και από τότε δεν είναι καλά. Μου είπε, “μπαμπά κάτι μου έριξαν στο ποτό”. Το έχουν πάθει άλλες δυο φίλες της» δήλωσε και πρόσθεσε: «Σπρώχνουν ναρκωτικά, έχω κάνει καταγγελία στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. να ψάξουν το θέμα».

Πριν λίγες μέρες η 23χρονη εξαφανίστηκε από το αυτοκίνητο της μητέρας της στο κέντρο του Αιγίου, με τις Αρχές να κινητοποιούνται για τον εντοπισμό της, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε. 

Πληροφορίες θέλουν η νεαρή μετά την ξαφνική εκδήλωση του προβλήματος υγείας και υπό το φόβο να κάνει κακό στον εαυτό της, βρισκόταν υπό τη συνεχή εποπτεία της οικογένειας της.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top