Τροχαίο στην Ιόνια Οδό: ΙΧ τους παρέσυρε μπροστά στα παιδιά τους

Νεκροί οι γονείς - Στο νοσοκομείο τα παιδιά

Βίντεο από ΕΡΤ

Νέο συγκλονιστικό τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς σημειώθηκε σήμερα πρωί στα διόδια της Ιονίας Οδού στο ύψος του Τερόβου στο ρεύμα προς Ιωάννινα

Χαλκιδική: Αιματηρό τροχαίο με έναν νεκρό και επτά τραυματίες

Ένα ζευγάρι με το αυτοκίνητό του σταμάτησε στη ΛΕΑ, καθώς το αυτοκίνητο παρουσίασε κάποιο πρόβλημα. Ωστόσο, ένα άλλο διερχόμενο όχημα δεν τους είδε με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το σταματημένο αυτοκίνητο. Το ζευγάρι είχε βγει από το αυτοκίνητο αφήνοντας ανοιχτές την πόρτα του οδηγού και την πόρτα ακριβώς πίσω από την θέση του οδηγού. Την ώρα εκείνη άλλο διερχόμενο όχημα προσέκρουσε στις ανοιχτές πόρτες και στη συνέχεια παρέσυρε το ζευγάρι.

Τροχαίο Ιωάννινα

Φωτογραφίες από epiruspost.gr

Ο 58χρονος οδηγός και η 50χρονη σύζυγός του από την Αλβανία τραυματίστηκαν θανάσιμα ενώ η ανατριχιαστική λεπτομέρεια είναι πως όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια των παιδιών τους. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνδρας κατέληξε επιτόπου και η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και τα δύο παιδιά του ζευγαριού, ηλικίας 26 και 10 ετών τα οποία φέρουν ελαφρά τραύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια πήγαινε ολιγοήμερες διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, την Αλβανία.

Στο δεύτερο όχημα επέβαιναν δύο άτομα που έχουν τραυματιστεί ελαφρά και αυτά. 

Τροχαίο στη Λάρισα: Στο νοσοκομείο ζευγάρι με δύο μικρά παιδιά

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top