Μαρίτα Αγγελοπούλου: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της

Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου

Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι στην 43χρονη επιχειρηματία από το Αίγιο, Μαρίτα Αγγελοπούλου το απόγευμα της Τετάρτης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου. Η οικογένειά της ήταν απαρηγόρητη.

Κηδεία Μαρίτα

Η 43χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Αίγιο, βυθίζοντας στη θλίψη την τοπική κοινωνία. Ωστόσο ακόμα και μετά τη νεκροψία- νεκροτομή, άγνωστα παραμένουν τα αίτια του θανάτου της.

Μαρίτα Αγγελοπούλου: Μυστήριο καλύπτει τα αίτια του θανάτου της

Η επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρή στον καναπέ του σπιτιού της τη Δευτέρα από τη μητέρα της, η οποία ανησύχησε, καθώς δεν είχε επικοινωνήσει μαζί της από το περασμένο Σάββατο.

Μαρίτα Κηδεία

Όσον αφορά στα αίτια θανάτου της Μαρίτας Αγγελοπούλου, η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε ότι, δυστυχώς, δεν είναι δυνατόν να προσδιοριστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα της επιχειρηματία ήταν σε σήψη, χωρίς να είναι σαφές πόσες ημέρες είχαν περάσει από τον θάνατό της.

Μαρίτα Αγγελοπούλου: «Θα είσαι πάλι στην αγκαλιά του μπαμπά σου»

Λύση στο μυστήριο αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων. 

Ήταν συνιδιοκτήτρια του γνωστού καταστήματος εστίασης «Ανώνυμο» στο Λόγγο Αιγιαλείας και όλοι μιλούσαν για τον ανατρεπτικό της χαρακτήρα. 

Η δολοφονία του πατέρα της το 2011 την είχε στιγματίσει και δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει τον βίαιο θάνατό του.

Μαρίτα Αγγελοπούλου: Η δολοφονία του πατέρα της που τη στιγμάτισε

Ο πατέρας της ήταν καθηγητής μαθηματικών και ιδιοκτήτης φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης. Δολοφονήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου του 2011, έξω από το σπίτι του στο Αίγιο σε καρτέρι θανάτου που του είχαν στήσει, ενώ επέστρεφε από νυχτερινή έξοδο. Οι δράστες ομολόγησαν πως σκότωσαν κατ΄ εντολή και επί πληρωμή.

Μαρίτα Κηδεία

Όπως αποκαλύφθηκε, οι δολοφόνοι είχαν «παραγγείλει» και τη δολοφονία της Μαρίτας. Λίγους μήνες πριν τη δολοφονία του πατέρα της, άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητό της χωρίς η ίδια να τραυματιστεί, καθώς ο μηχανισμός εξερράγη ξημερώματα έξω από το σπίτι της.

Φωτογραφίες από thebest.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top