Μαρίτα Αγγελοπούλου: «Θα είσαι πάλι στην αγκαλιά του μπαμπά σου»

Θρήνος στο Αίγιο για τον ξαφνικό θάνατο της επιχειρηματία

Ανείπωτη είναι η θλίψη στο Αίγιο για τον ξαφνικό θάνατο της επιχειρηματία Μαρίτας Αγγελοπούλου, η οποία βρέθηκε νεκρή, χθες, μέσα στο σπίτι της. Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστός ο θάνατός της, φίλοι και γνωστοί στέλνουν συλλυπητήρια μηνύματα στην οικογένειά της.

Μαρίτα Αγγελοπούλου 1

Η Μαρίτα Αγγελοπούλου βρέθηκε νεκρή στον καναπέ του σπιτιού της στο Αίγιο

Η επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρή στον καναπέ του σπιτιού της. Είχε να δώσει σημεία ζωής από το Σάββατο και η οικογένειά της ανησύχησε και ειδοποίησε την αστυνομία. Τα αίτια θανάτου της δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά και αναμένεται να διευκρινιστούν από τη νεκροψία- νεκροτομή. 

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε σημάδια επίθεσης, ενώ στο σπίτι της δεν υπήρχαν σημάδια παραβίασης.

Μαρίτα Αγγελοπούλου: Συγκλονισμένο το Αίγιο από τον χαμό της

Όσοι τη γνώριζαν κάνουν λόγο για μια δυναμική γυναίκα και επιχειρηματία στο χώρο της εστίασης, η οποία κέρδιζε τους πάντες με το χαμόγελό της. 

Μαρίτα Αγγελοπούλου και αδελφός

Την αναζητούσε η οικογένειά της από το Σάββατο, χωρίς να μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της

Η δολοφονία του πατέρα της το 2011 της είχε στοιχίσει και την είχε στιγματίσει, αποτελώντας πάντα μια ανοιχτή πληγή που δεν μπορούσε να θεραπεύσει. 

Η σελίδα της στο Facebook γέμισε με μηνύματα από φίλους και γνωστούς που συγκλονισμένοι δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν ότι το χαμογελαστό κορίτσι δε θα είναι πια κοντά τους. 

αναρτήσεις για θάνατο Μαρίτας Αγγελοπούλου

«Κορίτσι γλυκό , γυναίκα θεσπέσια , πνεύμα ανήσυχο, ψυχή ευαίσθητη. Χαμόγελο φωτεινό, γέλιο γάργαρο, μάτια αστραφτερά. Από το πρωί που έμαθα πως μας άφησες , μου περνάνε από το μυαλό στιγμές μας από τα 15χρόνια μας μέχρι πρόσφατα. Πιο πολύ από όλες τη νύχτα που ήμασταν σπίτι σου πριν την κηδεία του μπαμπά σου. Δεν ήθελες να κάθεσαι στο σαλόνι που ήταν το φέρετρο και μας είχες πάρει να καθόμαστε σε άλλο χώρο. Κάποια στιγμή μου ζήτησες να πάμε στην κουζίνα να φέρουμε κάποια κεράσματα. Καθώς περάσαμε από την ανοιχτή πόρτα του σαλονιού, μου είπες : "Μισό λεπτό να δω, τι κάνει". Πήγες κοντά του, χάιδεψες το φέρετρο και επέστρεψες λέγοντας: "Καλά είναι". Τώρα που πας να τον βρεις , είμαι σίγουρη πως θα είσαι κι εσύ καλά αφού θα είσαι πάλι στην αγκαλιά του. Καλό ταξίδι , Μαρίτα μου!», έγραψε μια φίλη της επιχειρηματία.

Μαρίτα Αγγελοπούλου 2

Η Μαρίτα Αγγελοπούλου ήταν πολύ αγαπητή στο Αίγιο

«Κλαίω γιατί δεν μπόρεσα ποτέ να σε κάνω να πιστέψεις στον εαυτό σου... κλαίω, γιατί δεν κατάφερα ποτέ να σε πείσω για το πόσο πολύ σε αγαπάνε... κλαίω γιατί δεν σε χάρηκα όσο θα ήθελα... Κοιτάζω ψηλά, όμως και σου κλείνω το μάτι χαμογελώντας γιατί ξέρω ότι ήθελες πάντα γύρω σου ανθρώπους χαμογελαστούς και ευτυχισμένους. Θα σε θυμάμαι και θα σε αγαπάω πάντα!!! Ήδη Λείπεις!!! Είσαι όμως στην αγκαλιά του μπαμπά σου που τόσο λάτρεψες!!!Συλλυπητήρια Γιώργο, δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς!!!», έγραψε μια άλλη καλή φίλη της άτυχης Μαρίτας. 

Μαρίτα Αγγελοπούλου 3

Η δολοφονία του πατέρα της ήταν ένα γεγονός που την είχε στιγματίσει

«Μας άφησες την παιδικότητά σου και το χαμόγελό σου και μια βαθιά θλίψη!!! Και ποιος δε σε λάτρεψε! Δείξτε μου έναν που δεν την καμάρωνε . Ήσουν φίλη μας, ήσουν η ψυχή κάθε παρέας , ήσουν show girl. Καλή ανάπαυση, καλό παράδεισο Μαριτάκι μας!!!», ήταν ένα ακόμα από τα πολλά μηνύματα που έγραψαν στη σελίδα της στο Facebook.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top